Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivaju se

Zgodni odvjetnik nova je ljubav Nives Celzijus?

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/4
23.11.2017.
u 12:09

Spisateljica i pjevačica navodno je u vezi s 29-godišnjim odvjetnikom Markom Krnjakom koji radi u jednom zagrebačkom odvjetničkom uredu, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom

Nakon dugog zatišja na ljubavnom planu, čini se da se kod Nives Celzijus sprema ljubavna bura.

Naime, kako pišu 24 sata Nives (35) gaji simpatije prema odvjetniku Marku Krnjaku (29) s kojim se često viđa u posljednje vrijeme, a navodno su viđeni i kako izmjenjuju poljupce.

 

 

- Poznanici smo i još se nismo poljubili - rekao je odvjetnik Krnjak za 24 sata. prijatelji pjevačice i spisateljice te glumice bili su rječitiji
pa su otkrili kako se par često viđa, ali trude se zasad vezu držati daleko od javnosti, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja.

Zgodni Marko radu u jednom odvjetničkom uredu u Zagrebu, a u slobodno vrijeme se bavi i modelingom. Nives Celzijus prije tri godine rastala se od nogometaša Dina Drpića s kojim ima dvoje djece. 

Nives Celzijus
1/19

Komentara 4

NA
Narcis660
13:38 23.11.2017.

Boze oprosti im jer neznaju sto cine......

DU
Deleted user
13:05 23.11.2017.

Nikada odvjetnika od njega kada se s njom druži!

CE
centirion
14:56 23.11.2017.

Deri to sestro,dok imaš šta prodati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije