Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njena istina

Vlatka Pokos konačno otkrila što radi u Kanadi i druži li se s bivšim

Vlatka Pokos
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
22.11.2017.
u 17:12

Pjevačica i voditeljica demantira kako je u Kanadu ptišla zbog bivšeg dečka Ivice Biljana i kaže kako je zadnje dvije godine o ovome šutjela zbog zdravstvenog stanja Ivice Biljana...

Otkako je Vlatka Pokos otišla u Kanadu nagađa se kako je razlog njenog preseljenja bio njen bivši dečko Ivica Biljan. Pjevačica i voditeljica za Tportal oglasila se o tome i stala na kraj nagađanjima i demantirala je kako njen odlazak u Kanadu ima veze s Biljanom. 

- Želim vam dati ekskluzivnu izjavu, vezanu uz neprestano spominjanje osobe potpuno nevažne u mom životu, koja već dvije godine koristi moje ime radi vlastite promocije u hrvatskim medijima, a s kojom sam bila u kratkoj nevažnoj i nažalost vrlo javnoj vezi - izjavila je Pokos i dodala kako je ta nevažna osoba u njenom životu Ivica Biljan. Kaže kako dosad nije davala nikakve izjave na ovu temu jer je imala obzira prema bivšem i njegovom zdravstvenom stanju.

- Moj odlazak i boravak u Kanadu nema nikakve veze s Ivicom Biljanom. S dotičnim nemam nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. Smatram ponižavajućim da se žene još uvijek valorizira isključivo preko veza ili brakova, bez obzira na ono što rade ili su postigle u životu. Napustila sam Hrvatsku iz brojnih razloga, a jedan  od najvećih je neprestano kopanje medija po mom privatnom životu i promoviranje raznih iskompleksiranih i nerealiziranih muškaraca preko mog imena - zaključila je Pokos.

U Kanadi je upisala studij oglašavanja i marketinških komunikacija i radi u agenciji za nekretnine. 

Vlatka Pokos
1/15

Komentara 13

BU
Budak
19:05 22.11.2017.

Radi isto što je radila u Hrvatskoj. Sponzoruša je.

PR
prajdali100
19:36 22.11.2017.

Bez ovog članka oka ne bih sklopio.

TA
takaf
20:51 22.11.2017.

sto je mala placa u kanadi kada sveki dan sada iskace iz konzerve..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije