Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'a bila je predivna'

Nitko je ne prepoznaje! Hollywoodska glumica novim izgledom zabrinula fanove: 'Ne izgleda normalno'

Foto: profimedia
1/7
28.01.2021.
u 11:31

Takav izgled potaknuo je priče o plastičnim operacijama jer je mnogi na prvu nisu uopće prepoznali. Demine jagodice na licu izgledaju potpuno drukčije nego inače. Iako je moguće da je to rezultat samo loše šminke, mnogi u to ne vjeruju.

Hollywoodska glumica Demi Moore u društvu kćeri Scout Willis stigla je u Francusku kako bi pratila pariški tjedan mode, na kojemu je ona bila i model, što je potaknulo pravu raspravu na društvenim mrežama. Naime, Demi je na pistu izašla u crnoj satenskoj bluzi i dugačkoj suknji koja je ocrtavala njezinu vitku figuru i dekolte. 

No, takav izgled potaknuo je priče o plastičnim operacijama jer je mnogi na prvu nisu uopće prepoznali. Demine jagodice na licu izgledaju potpuno drukčije nego inače. Iako je moguće da je to rezultat samo loše šminke, mnogi u to ne vjeruju.

Foto: profimedia

"Da nisam vidjela naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili o plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja na društvenim mrežama.

Demi Moore, 58-godišnjakinji, ovo nije prvi put da se okušala u manekenskim vodama. Modnim pistama koračala je i kada je nedavno nosila reviju za Rihanninu liniju Savage x Fenty.

Ključne riječi

Komentara 7

ST
stefj
12:19 28.01.2021.

Hm, očekivati da se sa 60 izgleda isto kao i s 20?

HE
Herc79
13:22 28.01.2021.

Šta će jadna baba, teško joj prihvatiti da je se ofucala, pa se krpi kako stigne

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:08 28.01.2021.

Ma jok. Ona ovako izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije