Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima favorite

Nisu u najboljim odnosima! Otkriveno je koga u obitelji kraljica stvarno voli

Foto: IPA/PIXSELL
1/9
28.06.2019.
u 08:20

Bliska je i s unucima Harryjem i Williamom, ali ne viđaju se dovoljno često, jer oni imaju obaveze.

Kraljica Elizabeta nema baš najbolji odnos s Kate Middleton, kaže Ingrid Seward, glavna urednica časopisa Majesty. Isto tako tvrdi da ima puno bolji odnos s Meghan Markle, s kojom ima više zajedničkih tema i koja ju nasmijava.

- Kraljica se divi Kate ali nemaju pretjerano intiman odnos jer nemaju ništa zajedničko- kaže Seward.

- Middleton je kraljičina nada za budućnost i ne želi ju pokvariti - napominje Ingrid i dodaje kako su im zajednička stvar jedino ljubav prema princu Georgeu, princezi Charlotte i princu Louisu.

Činjenica je da su Elizabeta i Meghan u puno boljim odnosima, često se smiju i razgovaraju o psima. Bliska je i s unucima Harryjem i Williamom, ali ne viđaju se dovoljno često, jer oni imaju obaveze. 

Judi James, stručnjakinja za govor tijela rekla je kako primjećuje da Kraljica Elizabeta rijetko dozvoljava da se njezini osjećaji vide u javnosti, te da jesvaki zajednički izlazak nje i vojvotkinje novi korak u pripremi Kate za ulogu kraljice. One su slične, drže do tradicije te imaju formalni odnos.

Učinilo joj se da je kraljica puno opuštenija s Meghan Markle, te da je s njom u puno boljim odnosima. James tvrdi da je to tako jer Harry i Meghan nisu u izravnoj liniji nasljeđivanja, Harry ne može biti kralj, pa se zbog toga s njima ponaša kao s unucima.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
09:28 28.06.2019.

I one kratkonoge cucke...

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
08:35 28.06.2019.

Kraljica dokazano voli samo -šešire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije