Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila kako se osjeća

Nina Martina Korbar iz 'Života na vagi' objavila fotku u badiću: 'Jesam li zgodna? Jesam'

Foto: Instagram
1/13
27.07.2022.
u 19:00

Da uživa na moru dokazala je fotografijom koju je objavila na Instagramu. Nina je na fotki u crnom dvodijelnom badiću, a u statusu ispod objave napisala je kako se točno osjeća.

Nina Martina Korbar, bivša natjecateljica showova 'Život na vagi' i 'Supertalent' trenutačno je na odmoru. Da uživa na moru dokazala je fotografijom koju je objavila na Instagramu. Nina je na fotki u crnom dvodijelnom badiću, a u statusu ispod objave napisala je kako se točno osjeća. 

"Beach motion. Danas šećem uzduž plaže u badiću, osjećam se zgodno i mislim si, je li ovo moguće? Da, je! Napokon. Možda sam si malo i prezgodna, al’ ajde… To nadoknađujem za sve one godine kad sam se skrivala. Ako netko misli da je lako, nije, fakat je teško i ne dolazi preko noći… To su godine u pitanju, ali treba biti ustrajan. Jesam li savršena? Nisam. Jesam li u potpunosti zadovoljna? Nisam. Jesam li 100 posto karakter? Nisam. Jesam li ustrajna svaki dan? Nisam. Jesam li uvijek samopouzdana? Nisam. Jesam li bolja nego prije? Jesam. Jesam li sretnija? Jesam. Jesam li zgodna? Jesam. Jesam li sama sebi najveća podrška? Jesam. Jesam li promijenila sebe na bolje i radim na sebi svaki dan? Da! Boli li me briga za apsolutno svaku osobu koja ima nešto negativno reći za mene? Da! Volim i prihvaćam sebe i radim na tome da sam svaki dan bolja nego li sam bila jučer" stoji u objavi. 

 

Podsjetimo, tri godine nakon što je pred milijunima gledatelja objavila rat suvišnim kilogramima u RTL-ovom showu 'Život na vagi' Nina Martina Korbar nastavila je slijediti svoje snove. 

- Nisam u životu razmišljala da ću biti drugima uzor i primjer na ovakav način, ali sam sretna da jesam. Mislim da svaka osoba koja napravi nešto dobro u svom životu može biti pozitivan primjer i uzor i to je jedna od dobrih stvari koje nude društvene mreže. Možeš podijeliti svoj uspjeh s drugima te motivirati i inspirirati druge i onda se ta pozitivna energija vrti u krug jer kad te nepoznata osoba pohvali i uputi ti lijepu riječ to je stvarno lijep osjećaj, a još je ljepši kad vidiš da zajedno sa tim istim ljudima ideš naprijed i mijenjaš svoj život na bolje, konstantno napreduješ - kaže Nina koja od početka svoje borbe uspjela je skinuti više od 60 kilograma zahvaljujući marljivom i predanom radu na sebi.

Trenutno vježba 4-5 puta tjedno u teretani koju je prije godinu dana otvorila s Marijem Mandićem s kojim se zbližila upravo u RTL-ovom showu.

VIDEO Snimka s probe Lille&Jazz - Poslušajte kako zvuči pjesma Killing me softly u Lillinoj izvedbi

Komentara 13

PO
poluprovokator
20:06 27.07.2022.

Budi svoja, glavu gore i mani se objava. Mediji i ljudi koje ne poznaš jedva čekaju negativu pa da opletu...

RA
Ramajana
22:02 27.07.2022.

Komentar o zdravlju je na mjestu, ali nije sve ni u kilama. Martina je jednostavno zgodna, u licu je lijepa i markantna. Lijepe oči, kosa, zubi. Sve.

ZG
ZGubidan
20:22 27.07.2022.

zašto žene postavljaju pitanje "jesam li zgodna?" ako nisu spremne čuti svaki odgovor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije