Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nikad izazovnija Vanna objavila novi plesni singl

- Plesna glazba je obilježila moje glazbene početke i ujedno je odraz i moje osobne sklonosti pjesmama koje tjeraju na ples - kaže Vanna
19. prosinca 2018. u 19:00 1 komentara 2151 prikaza
Vanna
Foto: Matea Smolčić Senčar
Pogledajte galeriju 1/4

Vannina publika dugo je čekala brzu plesnu pjesmu svoje miljenice, a novi singl „U tebi“ opravdava sva očekivanja! Inspirirana pjevačica sama je napisala tekst i glazbu dok aranžman i produkciju potpisuje Goran Kovačić.

Vanna GDJE POČINJE KRAJ Vanna u novom spotu pokazala svoju senzualnost

- Plesna glazba je obilježila moje glazbene početke i ujedno je odraz i moje osobne sklonosti pjesmama koje tjeraju na ples. Goran Kovačić je suvremenom produkcijom spojio trendove i prepoznatljivim naglascima podsjetio na najbolje od plesne glazbe kroz prošla desetljeća. Raspjevana melodija refrena i zarazan groove je možda nešto u čemu se najbolje snalazim - kaže o pjesmi odlično raspoložena Vanna koju ove zime očekuju brojni koncerti, a 2019. godinu će dočekati svirajući sa svojim bendom na Pagu.

Vanna SEMIOTIKA Vanna: Prijatelji me ne zezaju zato jer spavam s djedom

Vizualno dojmljiv videospot u režiji Ratio Video Production sniman je u luksuznom prostoru Rebuy Stars Cabaret kluba u čije se moderno uređenje odlično uklopio Vannin glamurozan styling.

 

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?