Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE POČINJE KRAJ

Vanna u novom spotu pokazala svoju senzualnost

Vanna
Foto: Promo
1/3
18.07.2018.
u 12:28

Suradnja Vanne i Ante Pecotića ponovno rezultira pjesmom koja definitivno neće trajati jedno ljeto jer je ova razina očaravajuće glazbe, ljubavnih stihova te fascinantne emotivne izvedbe dostojno ishodište za stvaranje glazbenog klasika.

Ljetnu sezonu koncerata Vanna najavljuje novim singlom „Gdje počinje kraj“ koji je predstavila na nedavno održanom Splitskom festivalu i osvojila tri laskave nagrade – za najbolju interpretaciju, najbolji styling te drugu nagradu žirija.

Suradnja Vanne i Ante Pecotića ponovno rezultira pjesmom koja definitivno neće trajati jedno ljeto jer je ova razina očaravajuće glazbe, ljubavnih stihova te fascinantne emotivne izvedbe dostojno ishodište za  stvaranje glazbenog klasika. Videospot u režiji Nevia Smajića u prvi plan stavlja Vanninu senzualnost naglašenu bajkovitom haljinom Matije Vuice dok je siva cesta okaljana tragovima prolaznika i automobila vizura iz koje se mora pobjeći ne bi li se stiglo na pravi put u traganju žene za čistom ljubavi.   

U Vanninim ljetnim koncertima koji su vrelo pozitivne energije i nezaboravne zabave uživajte u Umagu, Rovinju, Supetru i Rabu, a sve detalje o Vanni pratite na njenom Facebook profilu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije