Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA

Vanna: Prijatelji me ne zezaju zato jer spavam s djedom

Vanna
Foto: Screenshot
1/6
06.02.2018.
u 15:33

Vanna je ovogodišnja pobjednica Zagrebfesta, a uskoro je gledamo i na velikom koncertu sa Jacquesom Houdekom u KD Vatroslav Lisinski. U ovotjednoj Semiotici pričala nam je o glazbi, ali i obitelji

Gošća ovotjedne Semiotike je Vanna, pobjednica ovogodišnjeg Zagrebfesta s pjesmom "Najbolji ljudi". Popularna pjevačica nastupit će 27. veljače sa Jacquesom Houdekom u Lisinskom na koncertu "Najbolje od nas".

U intervjuu se prisjetila svojih početaka, ali i progovorila o obitelji, te planovima za budućnost. Pogledajte novu Semiotiku:

 

Ključne riječi

Komentara 5

CA
Cafa
16:27 06.02.2018.

Spavaj sa mnom, imam mjesta...

NA
narcis660
22:47 05.08.2018.

Ti si mi sva bitna..tj.nebitna si totalno naporna i smaraš. .meni jedna od odbojnih na sceni

DH
dalibor.hren
09:23 11.02.2018.

Imam mjesta i za tebe, dođi,đido!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije