Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Nika Turković nakon prekida s Matijom Cvekom poslala znakovitu poruku: 'Moj ljubavnik broj 1'

Foto: Instagram
1/10
22.07.2022.
u 13:22

Nika je sinoć na svom Instagram profilu objavila story u zagrljaju s njenim kućnim ljubimcem psićem imena Bura i napisala znakovitu poruku. - Moj ljubavnik broj 1, Bura - napisala je Nika uz snimku koju je podijelila.

Javnost je nedavno iznenadila informacija kako su Matija Cvek (29), trenutno je jedan od naših najtalentiranijih, ali i najzaposlenijih glazbenika i pjevačica Nika Turković (27) prekinuli dugogodišnju vezu.

Nika je sinoć na svom Instagram profilu objavila story u zagrljaju s njenim kućnim ljubimcem psićem imena Bura i napisala znakovitu poruku. - Moj ljubavnik broj 1, Bura - napisala je Nika uz snimku koju je podijelila.

Foto: Instagram
Podsjetimo, vijest o prekidu potvrdili su članovi iz Matijinog menadžmenta, a što je kumovalo razlazu jednog od naših najskladnijih glazbenih parova još uvijek nije poznato. Poznato je tek da su i Matija i Nika svoju privatnost oduvijek čuvali podalje od javnosti, a tek u rijetkim trenucima o svojoj su ljubavi javno govorili. Jedno od njihovih posljednjih zajedničkih pojavljivanja u javnosti bilo je tijekom dodjele ovogodišnjeg Porina krajem ožujka na kojem je Matija trijumfirao s čak četiri osvojene statue, a bodreći ga u publici Nika nije mogla zadržati suze radosnice.

Inače, ljubav između Matije i Nike rodila se tijekom HRT-ovog showa 'A strana', nekoliko godina nakon što se Nika Turković vratila iz Londona gdje je studirala. Svoju su vezu isprva krili od javnosti ne želeći da se piše o njihovim privatnim životima već isključivo o glazbi koju izvode. Zajedno su bili više od četiri godine, živjeli su na istoj adresi te zajedno brinuli o kujici Blu, inače španjolskom vodenom psu, koja je osvojila njihova srca, ali i srca njihovih brojnih obožavatelja. Je li riječ tek o predahu ili je ovo konačan kraj vrijeme će najbolje pokazati. 

VIDEO Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat', Woody Harrelson uživaju na jahti kod Dubrovnika!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije