Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješna voditeljica

Cvate joj u ljubavi, ali i poslu: Tvrtka Doris Pinčić prošle godine ostvarila je milijunski prihod

Počela je finalna večer Splitskog festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/14
22.07.2022.
u 11:11

Doris je vlasnica tvrtke imena DPR d.o.o koja je osnovana 2015. godine u Velikoj Mlaki, a registrirana je za djelatnosti proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa.

Voditeljica Doris Pinčić (33) vlasnica je tvrtke DPR d.o.o koja je registrirana za djelatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa, a prema podacima za prošlu godinu njezina tvrtka posluje odlično.

Naime, tvrtka je , prema podacima dostupnima na Poslovna.hr u prošloj godini ostvarila ukupni prihod u iznosu od 1.493.661,00 kuna, što je više za 297.572,00 kuna nego 2020. godine kada je imala ukupni prihod od 1.196.089,00 kuna. DPR d.o.o tijekom posljednje dvije godine posluje s dobiti, a u prošloj godini ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od 362.272,00 kuna. Tvrtka, koja je osnovana 2015. godine u Velikoj Mlaki, nije povećavala niti smanjivala svoj broj zaposlenih tijekom 2021. godine te i dalje ima dvoje zaposlenih.  

Inače, DPR su Dorisini inicijali koje je imala tijekom braka s Borisom Rogoznicom, kada je nosila i njegovo prezime.  Dodajmo da Pinčić osim što vodi Dobro jutro, Hrvatska, radi i na drugim projektima HRT-a, festivalima i emisijama. Doris snima i radijske i televizijske reklame za razne brendove, piše kulinarski blog Kuhinja babe Eve, a dobit ostvaruje i kao influencer na Instagramu gdje je prati 254.000 osoba

Uspješna voditeljica je i idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske turističke zajednice naziva Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku. Ova kampanja se sastoji od 12 videa koje je Doris snimila u različitim dijelovima Hrvatske u trajanju od pet minuta.

Podsjetimo i da je Doris nedavno potvrdila da je ponovno zaljubljena. Dvije godine nakon razvoda od Rogoznice na svojem je Facebook profilu obznanila da je u vezi s 13 godina starijim menadžerom iz Daruvara Davorom Guberovićem. Nakon toga je promijenila i naslovnu sliku na Facebooku i objavila znakovitu poruku: 'Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu". 

O njihovoj vezi prvi se put pisalo u ožujku ove godine, kada su se zajedno popeli na Kilimanjaro. O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona. 

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:27 22.07.2022.

precijenjene su takove usluge..i do nekoliko puta

PR
pravednik2
12:14 22.07.2022.

Dobro, sad znamo koliki je bio prihod. Koliki su bili troškovi? I na kraju, kolika je bila dobit (ili gubitak)? To bi bilo zanimljivo za znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije