Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prati novu sezonu

Nevenki za oko zapeo novi farmer: 'Jako mi je simpatičan, izabrala bih njega'

Foto: RTL
1/8
17.07.2020.
u 18:51

- Gledala sam nove farmere, naravno da jesam. Svi su mi super, a najviše mi se sviđa onaj što ima slike žena na zidu - priznala je legendarna Neve.

Nova sezona showa 'Ljubav je na selu' razveselila je mnogobrojne gledatelje, ali i neke stare kandidate. Predstavljanje farmera pomno je pratila i Nevenka Bekavac koja je svoju srodnu dušu u istom showu pokušala pronaći u više navrata, no bezuspješno.

- Gledala sam nove farmere, naravno da jesam. Svi su mi super, a najviše mi se sviđa onaj što ima slike žena na zidu. Zaboravila sam kako mu je ime - rekla je Neve za RTL, aludirajući pri tome na farmera Zorana Mudrog (40) iz Macinca kraj Čakovca.

- Ja bih njega izabrala. Jako mi je simpatičan, ali za više ne možeš znati dok ga ne upoznaš - dodala je Neve kojoj se sreća osmjehnula nakon showa pa je tako prije tri godine pred oltar stala sa Sinjaninom Zvonom Petričevićem s kojim ima sina Stjepana.  U emisiji je dva puta sudjelovala i njezina vjenčana kuma Vita Maslačak koja se u prošloj sezoni predstavila kao Ivanka Milutinović na farmi Josipa Tratnjaka.

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Nevenka je otkrila i kako trenutno odmara u Splitu. - Otišla sam malo na more, kupam se, družim se s prijateljicama, nisam ih dugo vidjela - kaže Nevenka te dodaje kako se i dalje čuje s prijateljicama koje je upoznala u 'Ljubav je na selu'.  - Čujem se ja s njima preko interneta, pitam kako su i tako. Čula sam se i s Vitom. Inače je ona uvijek dolazila ovamo na more, ali ne znam hoće li doći ove godine. Pisala mi je da će doći, ali ne znam kada- kaže Nevenka.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije