Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA U LJUBAVI

Neven iz 'Ljubavi na selu' otkrio kako se snašao u ulozi oca te razmišlja li o braku

Foto: RTL, Facebook
1/6
22.07.2021.
u 12:41

- Uspijemo se naspavati uz sve nove obaveze, kćerka spava cijelu noć i ne budi se pa i mi spavamo kad i ona. Super je, jako smo zadovoljni. Beba Mia je živa, zdrava, zadovoljna i sretna bez ikakvih problema, rekao je Neven

Neven Landek, sudionik prošle sezone RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", nedavno je postao otac malene djevojčice. Vjenčanje sa susjedom Katarinom zasad ne planira, jer je njegova draga službeno još uvijek u braku. 

-  Super sam se snašao, sve sam brzo naučio. Mijenjam pelene, hranim bebu i pomažem Katarini sa svime. Najdraže mi je kad gledam dijete dok spava, dok ga hranim, kad ga kupamo zajedno i kad smo u šetnji, kazao je Neven za 24 sata. Dodao je i kako se stigne odmoriti, usprkos svih novih obveza koje donosi roditeljstvo. 

- Uspijemo se naspavati uz sve nove obaveze, kćerka spava cijelu noć i ne budi se pa i mi spavamo kad i ona. Super je, jako smo zadovoljni. Beba Mia je živa, zdrava, zadovoljna i sretna bez ikakvih problema, rekao je Neven.

Podsjetimo, Neven je prije mjesec dana potvrdio kako je postao otac s Katarinom Sever, koja se pojavila u jednoj epizodi showa "Ljubav je na selu".

"Beba je živa i zdrava. Velika je, teška je 4520 grama, a dugačka 55 centimetara. Tata ju je dobro napravio. Jako sam sretan i ponosan", rekao je Neven za RTL. Kćerkicu je uspio vidjeti samo preko stakla pa jedva čeka da je primi u naručje.  

Sever inače ima šestero djece već, stoga je njoj ovo sedmo, a Nevenu prvo. "Katarina nije ostavila svoju djecu, kako neki pišu.

Posjećuje ih i ona nju posjećuju. I ja sam u odličnim odnosima s njima, njena djeca su me lijepo prihvatila. I s njenim bivšim mužem sam u dobrom odnosu. Njihov brak nije funkcionirao i razišli su se, ali svi se dobro slažemo", otkrio je nedavno Landek. 

VIDEO: Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu

 

Ključne riječi

Komentara 3

KP
Karlovacko pivo
13:34 22.07.2021.

Koja glupa prica imas šestoro djece sa muzem i na kraju brak nije funkcioniro a sad sa Nevenom cvjetaju ruže .E moj Nevene uvenut ćeš ti dok tu curicu odhraniš

SV
svetkocvetko
13:49 22.07.2021.

Ma rodila te mama tako slatkog

BI
Biouskoli91
12:58 22.07.2021.

Prosjecan hrvatski birac...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije