Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotovo je

Nema sreće u ljubavi! Raspao se i treći brak BB Marijane

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
04.12.2019.
u 19:41

Reality zvijezda prašinu je digla svojim sudjelovanjem u Big Brotheru, gdje je upoznala svog bivšeg supruga Nikolu Nemeševića Nemeša koji je prokomentirao trač o navodnom vjenčanju njegove bivše supruge.

Bivša natjecateljica Big Brothera, Marijana Čvrljak nema sreće u ljubavi. Naime, razvodi se od trećeg supruga, konobara Tomislava Grizelja, poznatijeg pod nadimkom Gricko. 

- Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim više čuti za nju, nemojte me pitati ništa vezano za nju - kazao je Grizelj za 24sata. Tomislav nije htio pričati o razlozima raspada braka, samo je kratko rekao kako se to dogodilo prije nekoliko dana. 

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

Reality zvijezda prašinu je digla svojim sudjelovanjem u Big Brotheru, gdje je upoznala svog bivšeg supruga Nikolu Nemeševića Nemeša koji je prokomentirao trač o navodnom vjenčanju njegove bivše supruge. – Ne znam što se događa između Tomislava i Marijane, ali ako su se vjenčali, drago mi je zbog nje – rekao je Nemeš.

Nemeš i Marijana zaljubili su se u BB kući, a njihov odnos sa zanimanjem je pratila brojna publika iz cijele regije. Marijana je tada bila udana i imala dijete, zato su mnogi bili šokirani aferom koja se dogodila pred očima javnosti. Njihovi roditelji bili su zgroženi, a Marijana je pobijedila i osvojila 786 tisuća kuna.

Njihova turbulentna veza bila je obilježena prekidima i mirenjima, a napravili su i zajedničku tetovažu. Tomislav je bio uz nju kada su prekinuli, a upravo tada počeo je na društvenim mrežama objavljivati fotografije s njom.

 

Komentara 43

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:56 04.12.2019.

Čim vidiš curu sa tetovažaom bjež od toga...

AN
anteupravda
21:07 04.12.2019.

Šteta tako ljepa i zgodna žena šta si je učinila od života.Iskreno žao mi je Marijane ali sama si je kriva.Imala je brak djecu,muža koji radi a sada se potuca od grada do grada i sve je dobro dok je još mlada i zgodna ali kada ljepota prođe šta će onda.

PU
paul-umpe
20:24 04.12.2019.

zena ostavila djete i kidnula.svako se izgusta i pokaze joj vrata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije