Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već ljubi drugu

Mario Mamić u vezi je s Tijom Jurčić?

Mario Mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
02.11.2016.
u 08:30

Kako piše Story, Mario i pokćerka ekonomskog stručnjaka Ljube Jurčića upoznali su se na Pagu, gdje su oboje ljetovali

Da je brak Marija Mamića i Monike Kravić Mamić zbilja u krizi, potvrđuje Story. Mario je, piše Story, navodno u ljubavnoj vezi s Tijom Jurčić, pokćerkom ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića. Mario i Tija navodno su se zbližili ovog ljeta dok su oboje ljetovali u Pagu, gdje obitelj Mamić običava ljetovati. Sin Zdravka Mamića bio je sam na ljetovanju, dok je njegova supruga ljetovala u jednom hotelskom resortu u Zadru. 

Tija je do veljače ove godine bila u braku s košarkašem iz Teksasa Chrisom Warrenom, s kojim ima petogodišnjeg sina Domenica. Monika i Mario upoznali su se 2007., godinu dana poslije su se vjenčali i roditelji su sinovima Jakovu i Josipu. 

>>Trenutačno više ne žive skupa, a pravi razlozi nevolja poznati su samo njima

Ključne riječi

Komentara 1

CE
centirion
21:23 02.11.2016.

Jaka stvar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije