Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se naslovnice?

Naša glumica se prije 15 godina na vrhu popularnosti skinula za Playboy. Evo kako danas izgleda

06.12.2020.
u 15:45

Jedna od njih bila je i glumica Barbara Vicković , koja je tada glumila negativku u seriji i koja se bez problema skinula za naslovnicu Playboya.

Prošlo je već 16 godina od prve naše sapunice 'Villa Maria'. Svi glumci iz te serije bili su nevjeroatno popularni, te su mnogi obožavatelji poželjeli znati što više o svojim idolima. Jedna od njih bila je i glumica Barbara Vicković , koja je tada glumila negativku u seriji i koja se bez problema skinula za naslovnicu Playboya.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon toga glumila je u serijama ‘Zabranjena ljubav’, ‘Kud puklo da puklo’, ‘Počivali u miru’..., a nedavno je gledatelje oduševljavala i ulogom Mire Maslać u seriji Nove TV ‘Na granici’.

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Inače, iza nje su dva razvoda pa su sinovi trenutno jedini muškarci u njezinom životu.
– U braku se više ne vidim, no vjerujem i dalje u ljubav i u brak kao instituciju – kaže glumica čija je popularnost enormno narasla nakon što se skinula za Playboy nakon čega joj je popularnost enormno narasla. Kako danas gleda na to? 

Moje tijelo moj je instrument, kao i moja duša i moj um. Ne vidim razliku i to je dio mene. Jako teško mi je o tim stvarima govoriti općenito, niti raspravljati o tome zašto sam nešto nekad odlučila napraviti –  kazala nam je u intervjuu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Warded
Warded
19:58 06.12.2020.

Kad ti se dva braka slome u Hrvatskoj, odeš u Srbiju. Tamo nisu izbirljivi i nemaju ponosa.

GO
goriodgorijeg
17:33 06.12.2020.

Dobro jerekla, njeno tijelo njen je instrumrnt, a muzičara koji sviraju taj instrument koliko hoćeš.

GE
genadij
19:48 06.12.2020.

No a gde je slika o kojo pričate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije