Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio dirljiv status

Vrećo podijelio tužnu vijest, njegova majka bori se s teškom bolešću: 'Nisi sama, uvijek sam tu i zaštitit ću te'

Foto: Instagram
1/9
06.12.2020.
u 13:42

Naime, Božo je u emotivnom statusu koji joj je posvetio napisao kako njegova majka boluje od raka. Objavio je uz to fotografiju na kojoj se drže za ruke, a ona je odjevena u crvenu haljinu koju je glazbenik nosio na koncertu.

Bosanskohercegovački umjetnik, 37-godišnji Božo Vrećo, na društvenim mrežama je otkrio tužnu vijest. Naime, u emotivnom statusu koji joj je posvetio napisao je kako njegova majka boluje od raka. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu sa koncerta i cijeli dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije riječi, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati... Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog 'zlikovca' pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti, hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim, srno moja nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža) je tu uz tebe da te zaštiti!" stoji u objavi uz fotografiju na kojoj se Božo i majka drže za ruke, a ona je odjevena u njegovu haljinu koju je nosio na jednom koncertu. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:21 06.12.2020.

Bozo Vrecko nije omalovazavao druge majke on je pisao o svojoj majci. Gospodji Vrecko brzo i uspjesno ozdravljene -

EE
eem
14:25 06.12.2020.

Ovim člankom vi sugerirate da se mi protiv karcinoma naših mama nismo borili ili se baš u ovom trenutku ne "borimo"? Jer njegova je, eto, bitnija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije