Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik showa

Matej iz 'Života na vagi' otkrio nam je na što će potrošiti nagradu i što je iznenadilo njegovu obitelj

Foto: RTL
1/7
06.12.2020.
u 12:45

Osjećaj je predivan jer pobjeda je potvrda svega što sam u showu radio. Nagrada je za sav trud koji sam uložio i kruna cijelog procesa mršavljenja, kaže nam Matej.

Matej Petrović iz Đurđenovca osvojio je bogatu novčanu nagradu od 170 tisuća kuna izgubivši 67,9 kilograma u showu "Život na vagi" i postao je tako pobjednik pete sezone ovog RTL-oovog showa.

- Osjećaj je predivan jer pobjeda je potvrda svega što sam u showu radio. Nagrada je za sav trud koji sam uložio i kruna cijelog procesa mršavljenja. Trenutnom sam kilažom zadovoljan no još ću malo poraditi na oblikovanju svoga tijela dobivanjem mišićne mase. - rekao nam je ovaj 26-godišnjak nakon pobjede u showu. 

Matej je ušao sa 152 kilograma, a sada je otkrio kako više neće raditi u Njemačkoj, nego se vraća u Hrvatsku, gdje će pokušati pokrenuti svoj posao.

- Osvojenu nagradu ću uložiti na pokretanje vlastitog posla i na veliku feštu (onda kada će to epidemiološka situacija dozvoljavati) jer druženje s mojim najdražima ono je što mi je doista nedostajalo kada sam bio u izolaciji. - kaže nam Matej i otkriva kakve su reakcije bile njegovih najbližih kada su ga vidjeli prvi put nakon izlaska iz showa.

- Moji najmiliji bili su u pozitivnom šoku. Nisu me mogli prepoznati i bili su pre zadovoljni promjenom koju sam napravio, a istaknuli su kako mi se nije promijenio samo stas već i glas. - kaže nam. 

1/29
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
12:56 06.12.2020.

Sad bi mogao sve sudionike showa pozvati na odojak i janjetinu s ražnja te se dobro nazdraviti sa vinom ili pivom....

DU
Deleted user
13:03 06.12.2020.

Onih 20.000 kn od zlatnog kulena je bilo namijenjeno za zajedničku fešticu, ali sada, COVID-u hvala, i tu premiju može zadržati za sebe

DA
damyr26
13:00 06.12.2020.

Viva Đux

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije