Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjeravaju

Naša bivša manekenka iznenadila pratitelje: 'Upravo mi je murija pokucala na vrata'

Foto: Instagram
1/6
25.03.2020.
u 10:37

Naime, Anita je napisala da su joj na vrata pokucali policajci, jer je njezin suprug Duncan Broadfoot u subotu stigao u Zagreb iz Londona.

Bivša manekenka i dekoraterka setova Anita Dujić, pratiteljima na Instagramu je pokazala kako se provjerava drže li se pojedinci mjera o samoizolaciji kako bi se suzbilo širenje korona virusa. Naime, Anita je napisala da su joj na vrata pokucali policajci, jer je njezin suprug Duncan Broadfoot u subotu stigao u Zagreb iz Londona.

"Upravo nam je murija pokucala na vrata. Provjeravaju da li je Dunc doma i u samoizolaciji. Bili su jako simpa. Bravo dečki, tako se to radi. Mi smo neizmjerno sretni i zahvalni da nam je dom ostao čitav, ne mrdamo nikud"

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Neke pratitelje zanimalo je mogu li se ona i njezina kćerkica Lily zaraziti ako se pokaže da je Duncan pozitivan na COVID-19.

"Možemo. Nažalost nema gdje drugo biti, ali zato smo svi troje u strogoj izolaciji", napisala je Dujić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
11:41 25.03.2020.

Kako je shvatiti ozbiljno kad rabi riječ murija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije