Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više nije tajna

Napokon otkrila: Barbara Kolar objavila gdje nastavlja karijeru nakon odlaska s Antene

Foto: instagram
1/7
27.11.2020.
u 11:31

Podsjetimo, Kolar je prilikom objave da odlazi s Antene nakon 12 godina kazala kako je to kraj jedne ere

Mnogima omiljena voditeljica Barbara Kolar na društvenim mrežama početkom mjeseca otkrila je da nakon 12 godina neće više raditi na Anteni Zagreb. Sve je objasnila u kratkom statusu te je napisala kako su joj suradnici u ovih 12 godina bili mnogo više od kolega. Tom prilikom javila nam se i dala naslutiti kako se ne misli odreći radija. 

"Nema nikakvog specijalnog razloga. Mislila sam, kad sam bila mlađa, da ću svakih pet do 10 godina promijeniti posao koji radim i mjesto na kojem živim. Ali, osim što sam završila jedan fakultet i cijeli se život bavim nečim drugim, nisam baš u životu napravila mnogo promjena. No, mislim da sam nakon 12 godina, sukladno s tim što je Antena krenula u neki 'rebranding' okrenut puno mlađoj publici, našla shodno da možda i ja malo promijenim nekako eter", kazala je tada Barbara.

A čini se kako je odmah znala svoj put jer je u posljednjoj objavi na Instagramu priznala kako prelazi na GOLD FM.

Foto: FIBA/Screenshot

"Eto, više nije tajna – od ponedjeljka se slušamo na Gold FM-u radnim danom od 9 do 13! 94,9 MHz", napisala je Kolar ispod svoje nove objave na Instagramu i tako razveselila mnoge.

Podsjetimo, Kolar je prilikom objave da odlazi s Antene nakon 12 godina kazala kako je to kraj jedne ere.

"Budući da sam 14. 5. 2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz, mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno više od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima", napisala je Kolar.


 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar krumpirsky
krumpirsky
12:30 27.11.2020.

jaka stvar... koja kariera pa nije neuro kirurginja

Avatar Golum
Golum
12:01 27.11.2020.

Mogla si i na Extra FM

CO
Content
13:42 27.11.2020.

Jel te voditeljke moraju, u međuvremenu, na Burzu, dok odlaze s jednog radnog mjesta, na drugo..u roku par tjedana? Dobivaju li naknadu s Burze nakon jednog radnog mjesta? Ništa ja to ne razumin..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije