Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNE PRIJETNJE

Nakon utakmice s Legijom Dinamov nogometaš proveo je noć na policiji, djevojka ispričala što se dogodilo

Foto: Instagram
1/6
05.08.2021.
u 20:41

– Javila mi se ta Sandra Medaković iz ''Ljubav je na selu'' da je pas kod nje. No kad sam došla k njoj, nije mi htjela vratiti psa. Rekla je da pas ne glasi na mene. Normalno kad je Lirimov. Prijavila sam sve policiji, a Lirim je rekao da će to riješiti kad se vrati s utakmice jer je bio u hotelu u karanteni – rekla je Anđela Šimac

Dinamov nogometaš Lirim Kastrati (22) sinoć je odigrao odličnu utakmicu protiv Legije, a nakon toga proveo je noć na policiji, dok je njegova djevojka Anđela Šimac (24) morala odgoditi put na Ibizu. Kako pišu 24 sata, razlog je taj što im je iz dvorišta nestao doberman, četveromjesečni Sky.

Drama je počela već u 8 ujutro, kada je sinjska manekenka ustala i otišla nahraniti psa u dvorište, no nije ga našla. Zatim je na društvenim mrežama vidjela da je pas pronađen.

– Javila mi se ta Sandra Medaković iz "Ljubav je na selu" da je pas kod nje. No kad sam došla k njoj, nije mi htjela vratiti psa. Rekla je da pas ne glasi na mene. Normalno kad je Lirimov. Prijavila sam sve policiji, a Lirim je rekao da će to riješiti kad se vrati s utakmice jer je bio u hotelu u karanteni – rekla je Anđela. 

Nakon utakmice otišla je s prijateljem policajcem i Lirimom ponovno do Sandre, no ona im opet nije vratila psa. 

– Zvala je policiju jer, kako kaže, boji me se zato što sam joj prijetila. Priznajem, prijetila sam joj jer nam nije htjela vratiti psa. Optužila nas je da zanemarujemo psa. Pa on nam je praktički kao dijete. Ima svog šetača i ograđeno dvorište od 90 kvadrata – rekla je Šimac za 24 sata. Pas je na kraju vraćen, a svoju stranu priče ispričala je i Medaković. Kazala je da ga je našla taksirajući, dala mu jesti i piti i odvela ga u veterinarsku ambulantu da mu očitaju čip. Dodala je kako joj je Anđela prijetila i govorila joj da je seljanka, zbog čega ju je prijavila policiji.

– Nisam se nadala svemu tome jer sam činila dobro djelo – rekla je Sandra.

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 23

MD
mala_domejana
23:16 05.08.2021.

"Drama je počela već u 8 ujutro, ..." Drama je imati ovakve medije.

VA
varto
00:24 06.08.2021.

Ne vjerujem da sam ovo pročitao.ne...ček...ma ne vjerujem,jel ovo večernji?

Avatar anlaser
anlaser
07:07 06.08.2021.

Anđela , nisu tebi sve na broju !" on je nama praktički kao dijete" , pas, doberman od 4 mjeseca? Zamisli kakva ljubav , kakav majčinski instinkt !?Pačoglu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije