Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MULTITALENT

Mate Rimac postao glumac i snimio urnebesni video o guranju kroz život

Mate Rimac i Pere Eranović
Foto: Screenshot
1/7
05.08.2021.
u 17:45

-  Mate moj ima sam ti ja prije 10 godina taj program za razvoj tih brzih auta i to... To su gledali ovi s Ferrarija to bi se svi tukli po svitu za to, a šta ćeš kad me nije imo tko progurat - kazao je Pere, a Mate spremno odgovorio: "Proguram te ja stari"

Nakon što je preuzeo Bugatti i predstavio Neveru Mate Rimac okušao se i u glumačkim vodama. Rimac je s prijateljem, glumcem Perom Eranovićem snimio kratki smiješni video, naravno na temu automobila, ali i guranja kroz život. Eranović je objavio video na svom Facebook profilu, uz opis - Ne zna Rimac što su prepreke u životu.

-  Mate moj ima sam ti ja prije 10 godina taj program za razvoj tih brzih auta i to... To su gledali ovi s Ferrarija to bi se svi tukli po svitu za to, a šta ćeš kad me nije imo tko progurat - kazao je Pere, a Mate spremno odgovorio: "Proguram te ja stari". Pere ga je na to začuđeno pogledao i kazao:

-  Ti me proguraš? Aa nemam ti vrimena ja sad. Video je dobio puno pozitivnih komentara Perinih i Matinih prijatelja.

- Pere moj strašan si svaka čast majstore u tako kratkom skeču ti mene nasmiješ do suza, broj 1 si - napisao mu je jedan prijatelj. 
Podsjetimo, Mate se nedavno u Livnu vjenčao za dugododišnju djevojku Katarinu. Na svadbi za pamćenje pjevali su Bajaga i Instruktori i Zabranjeno pušenje. 

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:00 05.08.2021.

Jedva čekam kraj ove domaće autohtone sapunice.

CR
CrniP
19:24 05.08.2021.

Spin je zapravo trik kojim se istinu ne pretvori u laž (ili obrnuto), nego se činjenice toliko zavrte da ih se i bez iznošenja očitih laži - tada može prikazati u posve drukčijem - pozitivnom svijetlu od stvarne istine (koja je obično vrlo ružna i negativna)

Avatar horuk
horuk
18:41 05.08.2021.

Pocascen sam, taj scenarij sam ja napisao. Rugajuci se nasim pljuvacima ljevicarima koji su se ovdje hvalisali da takav automobil moze svaki inzenjer elektrotehnike napraviti al nema tko da ih pogura. 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije