Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našalila se

Nakon objava o celulitu, Nives pokazala i svoja stopala: Mislim da će svi ljubitelji sad nestati s mog profila

Foto: Instagram
1/14
26.07.2021.
u 20:30

Celzijus se druži s prijateljem Daliborom Petkom te cijelo vrijeme objavljuje fotografije i videe s odmora.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus trenutačno je na odmoru, a čini se da se priločno dobro zabavlja. Celzijus se druži s prijateljem Daliborom Petkom te cijelo vrijeme objavljuje fotografije i videe s odmora. Ovaj put se odlučila našaliti na račun svojih stopala. Nakon što je voditelj na svom profilu objavio snimku s pjevačicom i spisateljicom,  Nives je zumirala na svoje stoplao na svom Instagram Storyju.

Foto: Instagram

- Kaj je ovo, kakva je to noga, kakvo je to stopalo? Evo, nakon celulita imam i bolesno stopalo. Kaj još? Samo još da ispadne da imam p*** i to je to - našalila se Nives koja je nakon toga objavila i fotografiju svojih stopala u crvenim sandalama. 

Foto: Instagram

- Mislim da će svi ljubitelji stopala sad nestati s mog profila - napisala je. 

Podsjetimo Nives je nedavno objavila tri videa na kojima je u bijelom badiću. Kako bi dokazala da nema celulit Nives je hodala, radila špagu i most.  - Nives Celulitis - moje celulitno dupe ipak može poljubiti samo moj dečko - napisala je uz videe koji su nastali uz bazen u Obonjanu te je dodala hashtagove: 'samo prirodno' i 'od*ebando'.

Objava je u samo dva sata skupila preko šest tisuća lajkova, a dobila je i gomilu pozitivnih komentara.  'Kraljica prirodne ljepote', 'Baš si seksi', 'Koje tijelo', 'Izgledaš očaravajuće', 'Sa 39 izgledaš kao cura od 22' pisali su joj.  Inače, Nives je od razvoda od nogometaša Dine Drpića skrivala svoj ljubavni život, a nedavno je napokon priznala da je sretno zaljubljena. Nije htjela otkriti tko je njezin novi partner, ali priznala je da su zajedno godinu dana.

- Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - ispričala je za IN Magazin sve o svojoj novoj vezi.

VIDEO Sutra u Premiumu Večernjeg lista pogledajte dokumentarac 'Whitney: Biti svoja'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:52 26.07.2021.

Pogledajte njene slike bez fotošopa na 24 sata, uhvatili su je na plaži u Tisnom. I moja baba od 90 godina izgleda bolje od nje jer ova nema stražnjicu koja je skroz spljoštena a nema ni struk, noge su joj kratke kao u patuljka a ramena široka kao u muškarčine, ručetine kao u hrvača.

Avatar Apsalar
Apsalar
21:33 26.07.2021.

Odvratna stopala. Predugi prsti i grozan lak. Fuj!

TR
trinaest
21:29 26.07.2021.

Bas izrazavanje prikladno jednoj dami…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije