Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Rooney ponovo prevario suprugu? Završio u hotelu s mlađim curama, pozvana i policija

Foto: PA/Pixsell
1/7
26.07.2021.
u 18:00

Bivši nogometaš Wayne Ronney ponovno se našao u središtu skandala u kojem je navodno ponovno prevario svoju suprugu s tri mlađe djevojke.

Bivši nogometaš Wayne Rooney (35) našao se na naslovnicama stranih medija zbog skandala. Navodno je bio u burnom izlasku s nekoliko djevojaka. Nogometaš je partijao u noćnom klubu gdje su bile i influencerica Tayler Ryan (21) i njezine dvije prijateljice. Rooney se ljubio s jednom od njih, a kasnije su svi zajedno završili u hotelu. Njihovo druženje je završilo kada je bivši nogometaš pozvao policiju jer su djevojke cijeli događaj htjela ovjekovječiti fotografijama i videima koje su objavljivale na društvenim mrežama. Na jednoj od tih snimaka vidi se kako bivši nogometaš spava u fotelji, a iza njega na krevetu se nalaze golišave djevojke. Također, ispod fotelje su vidljive čaše i boce vina. 

Rooney je zvao policiju jer je smatrao da su ga djevojke iskoristile za samopromociju te da mu je sve bilo namješteno. Nakon cijelog događaja, influencerica Ryan zaključala je svoj profil na Instagramu. 

Podsjetimo, nogometna zvijezda je u braku s autoricom Coleen (35) od 2008. godine te par ima četvero djece. Rooney je svoju suprugu već nekoliko puta prevario, a ona mu je svaki put oprostila. Supruga je tvrdila da će ga ostaviti, molila ga da se kloni nevolja, ali ništa ga nije spriječilo pa su se njegove prevare sad već zaredale. Dodajmo još da je ovaj uspješni napadač sad na trenerskoj poziciji, a igrao je i za englesku reprezentaciju.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Komentara 18

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:14 26.07.2021.

Muškarac je vjeran ovisno o njegovim opcijama. Ako si bogat i poznat opcije su neograničene.

DU
Deleted user
18:45 26.07.2021.

Lik je, očito, ovisnik o seksu. Nije mi jasno što ona (i dalje) radi s njim.

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
19:16 26.07.2021.

Nju kronično boli glava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije