Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo ih je zbližilo

Nakon godinu dana šutnje, Harry i William napokon razgovaraju redovno i to samo oko jedne stvari

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
07.04.2021.
u 15:00

Međutim, iako su pristali zajedno raditi na planovima, malo je vjerojatno da ćemo ih na otvorenju vidjeti zajedno i nasmiješene.

Princ Harry (36) i princ William (38) proveli su čak godinu dana ne razgovarajući, a to je uslijedilo nakon slavnog Megxita kada su se princ Harry i supruga Meghan Markle odvojili od kraljevske obitelji. William se s tim potezom, kao ni ostatak obitelji, nije baš složio, a nakon što je brat otišao u Kanadu pa u LA, svaka komunikacija je prestala.  Početkom ožujka pojavila se vijest da su braća kratko razgovarali telefonski, no razgovor nije bio baš produktivan. 

Sada, čini se, razgovaraju i to redovno, a svemu je razlog njihova pokojna majka Diana. Braća su napokon pronašla način da svoja osobna pitanja stave po strani, a sve zbog rasprave o kipu princeze Diane koji bi se u Palači Kensington, Williamovom domu, trebao svečano otkriti 1. srpnja, na njezin 60. rođendan. 

Kipar Ian Rank-Broadley započeao je radove nakon što je od oba princa dobio zeleno svijetlo, piše Vanity Fair. 

„Potpisali su i William i Harry, koliko znam. Znam da je Ian osobno usko surađivao s braćom i mislim da će rezultat biti nevjerojatan. Sretni smo što ga imamo kao umjetnika u Velikoj Britaniji",  potvrdio je izvor blizak umjetniku. Upućeni u kraljevsku obitelj kazali su da su braća odlučila svoju dramu staviti po strani zbog pokojne majke, a otkrili su i da je jedan par imao ključnu ulogu u zbližavanju.  Njihova rođakinja Zara Tindall i njezin suprug Mike, koji su nedavno dočekali svoje treće dijete, "glumili su mirotvorce".

Međutim, iako su pristali zajedno raditi na planovima, malo je vjerojatno da ćemo ih na otvorenju vidjeti zajedno i nasmiješene. 

"William i Harry međusobno su udaljeni koliko god je to moguće - emocionalno i fizički. Njihova je veza na dnu dna. William je bijesan na Harryja zbog intervjua s Oprah. Toliko je ljut na njega da je trenutno potpuno nezamislivo da se oni sretno okupe i stanu zajedno na otkrivanju statue princeze Diane. Trebat će puno posla da se stvari poprave kako bi se mogli zbližiti ponovno", kazao je dobro upućeni izvor. 

Podsjetimo, princ Charles (72) također je prestao komunicirati sa sinom nakon što je Harry odlučio stvar uzeti u svoje ruke.  

– Tata me je povrijedio jako. Prestao mi se javljati otkako sam uzeo stvar u svoje ruke, a i sam je prošao kroz nešto slično u životu. William i ja dali smo si prostora. Nadam se da vrijeme liječi sve rane pa će i te naše. Prošli smo svašta zajedno i volim ih svejedno – kazao je u intervjuu Harry. Prinčevi su navodno nedavno izmijenili i nekoliko poruka, ali nije bio poznat ton njihova razgovora ni smjer u kojem se komunikacija razvijala, ali kraljica Elizabeta je sretna što su njezini unuci opet počeli komunicirati i nada se kako će braća izgladiti nesuglasice.

VIDEO>> Enis Bešlagić: Ljudi koji nisu zaposleni, ako se bave ovim poslom, njima je bilo malo teže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije