Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo je?

Rooney prevario trudnu suprugu: Na pomolu razvod vrijedan 70 mil. funti

Foto: PA/Pixsell, Gtres/Pixsell
1/4
03.09.2017.
u 13:26

Bivši kapetan engleske reprezentacije Wayne Rooney uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju, a s njim u automobilu je bila Laura Simpson s kojom se tu večer zabavljao u jednom klubu. Supruga Coleen je Wayneu puno puta oprostila prevare, ali ovo je kap koja je prelila čašu

Glavna tema ovog vikenda u britanskim medijima je nova ljubavna afera nogometaša Waynea Rooneya.

Dok mu je trudna supruga Coleen s troje djece bila na odmoru u Španjolskoj bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije zabavljao se u noćnom izlasku s Laurom Simpson. Njih dvoje viđeni su u klubu Alderle Cheshire, a posjetioci kluba tvrde da su Rooney i Laura bili jako prisni te da su se grlili i ljubili, te da je Rooney udijelio Lauri komplimente na račun njenih grudi.

 Nogometaš je tu večer vraćao Lauru kući i zaustavila ga je policija i zbog vožnje u pijanom stanju su ga priveli, a pušten je nakon što je platio jamčevinu. 

Kada je saznala da joj je suprug priveden i da je u tom trenutku u automobilu bio s nepoznatom ljepoticom, Coleen je s djecom doletjela u London. Po povratku kući odmah je nazvala Lauru i tražila da joj objasni što se dogodilo te večeri. Nakon razgovora sa samohranom majkom Laurom, Coleen je na razgovor privela supruga. Navodno je urlala na njega i pitala ga: Kako si mi to mogao učiniti dok sam trudna. Zar si zbilja toliko glup?

Kako bi izbjegla paparazze koji su okružili dom Rooneyjevih Coleen je s djecom otišla k svojoj majci i navodno ozbiljno razmišlja da se ovaj put  razvede od nogometaša s kojim je u braku devet godina. Naime, ovo nije prvi put da je suprug vara, jer Wayne ima bogatu preljubničku  prošlost.

U zadnjih desetak godina Coleen mu je oprostila nekoliko prevara, ali ovaj put je kap prelila čašu i ako zatraži razvod par će se boriti za bogatstvo od 70 milijuna funti. 

Komentara 4

SC
schwertransport
14:29 03.09.2017.

djubre kako je mogao

DR
Drmiha
18:43 03.09.2017.

a kad sam joj ja govorio draga coleen nedaj mu sadit kosu ona je odmahivala rukom i govorila ,, ma pusti ga ako oce sadit neka sadi sta ja mogu nemogu mu ja zabranit" i eto vidite sad malog kosijanera kako se on ufuro

BE
Bel
16:57 03.09.2017.

Jednostavno je mogao. Cini se kao čovjek koji nema baš puno sivih stanica (pa to nije znao sakriti da ne napravi javni skandal), a dosta je uobičajeno da se muškarci seksaju okolo dok su im supruge trudne, samo nisu poznati pa se to ne dozna. Najbolje od svega mi je naslov na jednom našem portalu:"Prevarena i osramoćena supruga..." A zašto bi molim Vas ona bila osramoćena? Što je to ona sramotno napravila? Znači ako ga moj suprug umetne nekoj drugoj ženi, ja sam osramoćena?! Koji debilizam. Nije čudo da se kod nas ubijaju radi fizičke "prevare", kad ih i medijski naslovi potiču na to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije