Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna veza

Ovo je dečko Katie Holmes, pet godina ga je skrivala zbog Toma Cruisea

katie holmes
Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
1/4
06.09.2017.
u 14:27

Dugo se već šuška o vezi Katie Holmes i Jamieja Foxxa i sada su prvi put snimljeni zajedno

Katie Holmes i Jamie Foxx nakon gotovo pet godina skrivanja konačno su se pojavili zajedno u javnosti. Snimljeni su u romantičnoj šetnji na jednoj plaži u Malibuu. 

Vezu su morali držati u tajnosti jer je Katie, navodno, nakon razvoda od Toma Cruisea potpisala ugovor s bivšim suprugom u kojem je jedna od stavki bila i ta da Katie pet godina ne smije u javnosti govoriti niti se pojavljivati s novim ljubavnikom. 

 

 

 

 

 

 

Jamie Foxx et Katie Holmes assument enfin leur couple!

A post shared by La Scandaleuse (@lascandaleuse_) on

 

Prvi put se o vezi dvoje glumaca počelo šuškati 2013. godine, ali Katie je cijelo vrijeme govorila kako su samo prijatelji i nitko ih nikada nije vidio zajedno u javnosti. Vrijeme skrivanja je prošlo i sada zaljubljeni par cijelom svijetu želi pokazati koliko se vole. 

Komentara 2

Avatar mrTrobec
mrTrobec
19:35 06.09.2017.

Mogao je naći bar malo manje rabljenog komada a i bolje pečenog

M3
Miške 3
09:28 08.09.2017.

Katica Holmsova je baš slatka i simpa . Kud se baš zalijepila za tog antipatičnog kepca Cruza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije