Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinula pratitelje

'Najljepša djevojčica na svijetu' javila se iz bolnice: 'Imala sam strašne bolove. Nisam znala hoću li ovo objaviti'

Foto: Profimedia
1/6
21.10.2021.
u 10:45

Thylane je postala popularna sa samo četiri godine nakon što se pojavila u modnoj kampanji Jeana Paula Gaultiera. A kada je osvanula u Vogue u zlatnoj haljinici, s ružoma na usnama i u štiklama dobila nadimak najljepše djevojčice na svijetu.

Thylane Blondeau (20), koju mnogi znaju i kao 'najljepšu djevojčicu na svijetu', posljednjom objavom zabrinula je svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Naime, zgodna Francuskinja javila se iz bolnice i otkrila kako je nedavno završila na operaciji nakon što su je liječnici neko vrijeme uvjeravali da je sve u redu. Thylane je otkrila da je prije godinu dana, nakon što joj je puknula cista na jajniku, završila je na hitnoj operaciji, a samo tri mjeseca kasnije počela je ponovno osjećati strašne bolove u trbuhu.

"Nisam bila sigurna hoću li ovo objaviti, ali, evo, tu smo. Isprva svi su, uključujući i mene, mislili da imam bolove zbog operacije. Ove godine posjetila sam tri različita ginekologa, otišla na pregled u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi oni rekli istu stvar: 'Ne brini se, nema ničega u trbuhu. Sve je to u tvojoj glavi'", započela je svoju objavu 20-godišnja manekenka i dodala je da je prije četiri dana završila na Hitnoj.

"Trbuh me toliko bolio da nisam više mogla izdržati. Pregledali su me i rekli da je sve u redu, da postoji neka mala tvorba i da ju moram provjeriti za 2 do 3 mjeseca. Dan nakon toga imala sam pregled kod nevjerojatnog doktora Oliviera Kadocha, koji me pregledao, vidio da je cista veličine 5, 6 centimetra i da dodiruje moje jajnike, zbog čega me poslao na magnetsku, a sat vremena kasnije nazvao me i rekao da krenem odmah u bolnicu na hitnu operaciju. Danas se napokon osjećam dobro, osobito jer sam se već počela smatrati ludom zbog bolova u trbuhu koji, kao, ne postoje. Sretna sam što sam bila uporna", napisala je te svima poručila da se brinu za svoje zdravlje.

"Bilo kakva bol, čak i mala, može sakriti nešto mnogo važnije. Danas se osjećam blagoslovljeno i zahvalno što sam prošla kroz ovo iskustvo i jako sam zahvalna svim liječnicima koji su se brinuli za mene i pomogli mi da prođem kroz ovo. Zahvalna sam i majci što je vlakom doputovala s juga Francuske kako bi bila uz mene, ali i dečku koji mi je pomogao prije godinu dana kada su počeli moji problemi. Hvala svima na porukama podrške! Volim vas sve", napisala je za kraj Thylane koja je postala popularna sa samo četiri godine nakon što se pojavila u modnoj kampanji Jeana Paula Gaultiera. A kada je osvanula u Vogue u zlatnoj haljinici, s ružom na usnama i u štiklama dobila nadimak najljepše djevojčice na svijetu. Iz godine u godinu njezina je ljepota postala sve izraženija pa tako danas za njom uzdišu brojni muškarci. Njeni roditelji, voditeljica Veronika Loubry i nogometaš Patrick Blondeau nisu vidjeli ništa loše u tome, ali naišli su na osude kako iskorištavaju svoju kćer.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Thylane su već tada uspoređivali s Brigite Bardot i Laetitijom Casteom predviđali su da će postati svjetski poznata manekenka poput Kate Moss.Thylane danas ima 20 godina i postala je uspješna, ne baš kao Kate Moss, ali zadržala se u manekenskom svijetu i nosi revije brojnih poznatih brendova. Nedavno je postala ambasadorica za kozmetički brend L'Oreal, a na Instagramu ima 4.6 milijuna pratitelja.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i pogledu u njezin dekolte

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije