Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

N. Ciganović i Aleksandra Grdić uplašenu Miju spasili iz mora

'begovic04_nnn_sce_100312'
Foto: 'Morana Lerga'
1/3
13.03.2012.
u 11:00

Nakon što su je izvukli na obalu, glumici Miji Begović pružena je liječnička pomoć

I prije sinoćnje, prve epizode "Survivora" bilo je jasno da su sudionici realityja podijeljenih mišljenja kad je riječ o glumici Miji Begović.

Pozivi u pomoć

– Ona ima ozbiljan problem. Ne znam što joj je. Malo je dobra pa se iz nje izrodi neki sotona i onda viče na sve. Nenormalno ponašanje koje ne doliči jednoj gospođi – izjavila je Martina Vrbos, jedna od sudionica realityja u "Exkluziv vikendu".

Svojim ćudljivim ponašanjem tijekom snimanja u Kostariki akademska glumica očito se zamjerila mnogima. Navodno je i njezina kći Maja Lena često bježala od mame po otoku. Izjavila je da su ravnopravne suparnice te da joj neće pustiti da pobijedi. Zli jezici govore da je vlastita kći nije htjela spasiti dok se glumica utapala. Sudionici su dobili zadatak da plivaju do otoka. U jednom trenutku čuli su pozive upomoć. Do Mije doplivali su Aleksandra Grdić i Neven Ciganović. Dramatične pozive upomoć navodno je čula i Maja Lena Lopatny, koja je samo na trenutak zastala.

Riješene razmirice

Poslije je pred kamerama komentirala da je mama bila "ful daleko i da bi trebala do nje plivati pola sata, a Neven i Alex bili su bliže pa je zato radije nastavila plivati prema otoku". Kakve god su na otoku bile razmirice između majke i kćeri, poslije povratka u Zagreb Maja Lena je i te kako pokazala odanost majci i u poprilično mučnim trenucima bila uz nju dok se borila za bračnu stečevinu.

Ključne riječi

Komentara 16

TA
Takaros
11:32 13.03.2012.

glupog li showa. nacionalni park u costarici, moš misliti opasnosti. isto bi bilo da grupu amera dovedeš u RH u NP Plitivice i nasereš u reklami: zemlja na balkanu u ratnoj zoni u nacionalnom parku gdje žive medvjedi, vukovi i veprovi. zamisli strave za amere. dok mi znamo da taj np ima hrpu hotela i najviše je posjećen po broju turista. ko popuši fore koje se prodaju u ovom survivalu stvarno je glup. nakon 4 minute bilo mi je svega dosta i odo gledat dva i pol muškarca.

Avatar Svećenik
Svećenik
11:40 13.03.2012.

da su je ostavili, bila bi pošteđena sjedanja pred vratima stana, mi bismo bili uskraćeni za detaljne opise \"tragedije oko imovinskog spora\". Gledao sam dvije minute, uočio sam da je Neven ciganović - društveni kroničar i neku blondu žensku kojoj je guza papala gače, pa se u te dvije minute naguzila jedno 14 puta, a kamerman zumirao u pak.. >taman emisija po mjeri našeg pučanstva.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:41 13.03.2012.

Cijeli zivot fasada i raskorak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije