Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac o zdravlju

Mustafa Nadarević se oporavlja, a dobio je i koji kilogram: 'Hvala na brizi, bolje sam'

Foto: Duško Marušic/PIXSELL
1/5
02.11.2020.
u 22:00

Početkom svibnja glumac je proslavio 77. rođendan, no dočekao ga je u bolnici, gdje je završio na pretragama i ostao nekoliko dana.

Legendarni glumac Mustafa Nadarević početkom je godine javnosti otkrio da boluje od karcinoma pluća kada se uključio u kampanju “Udahni za život”, a prije dva mjeseca za Media servis je kazao kako se nosi sa zloćudnom bolesti.

- Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest - poručio je tada. 

1/4

Iz krugova bliskih slavnom glumcu ovih dana 24 sata saznaju da se glumac osjeća dobro, da se oporavio i da je dobio koji kilogram.

- Hvala vam što se brinete, bolje sam - odgovorio je kratko na poziv.

Scenarist popularne serije “Lud, zbunjen, normalan”, Feđa Isović, izjavio je za avaz.ba da će se nastaviti snimanje, ali ne bez Mustafe. 

- Serija će ići dalje dokle god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla. Upravo snimamo nove epizode. On je sad dobrog zdravlja, dobre energije, mislim da ćemo nastaviti raditi. Njegovi zdravstveni problemi sad su se, nasreću, povukli i radimo punom parom - istaknuo je scenarist i dodao kako im ne pada na pamet raditi ‘Lud, zbunjen, normalan’ bez Mustafe Nadarevića. 

Početkom svibnja glumac je proslavio 77. rođendan, no dočekao ga je u bolnici, gdje je završio na pretragama i ostao nekoliko dana. 

Ključne riječi

Komentara 3

SO
Sobrudolf
16:32 03.11.2020.

Sunce ti kalaisano, ne daj se legendo!

MA
Mary5
22:33 02.11.2020.

Nedaj se legendo, zelim ti puno srece i zdravlja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije