Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIK

Johnny Depp je ipak tukao suprugu? Glumac izgubio presudu protiv tabloida

Johnny Depp court case
Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
1/7
02.11.2020.
u 16:08

Odmah po objavi presude, kompanija je u službenom priopćenju navela kako je The Sun uvijek branio žrtve obiteljskog nasilja i to tijekom više od 20 godina

Slavni glumac Johnny Depp ipak je tukao svoju bivšu suprugu Amber Heard. Tako je danas presudio sud u Londonu u parnici koju je Depp pokrenuo protiv The Suna. 

Podsjetimo, Heard  je svjedočila na Visokom sudu u Londonu u ime lista The Sun koji je 2018. objavio da je 57-godišnji Depp muškarac koji mlati žene. Na sudu je rekla da ju je Depp, zvijezda sage "Pirati s Kariba", napao najmanje 14 puta i prijetio da će je ubiti. Svjedočila je da ju je pljuskao, udarao šakama, glavom, nogama u ljubomornim ispadima bijesa ili pod utjecajem alkohola i droga. Depp, koji je tužio list The Sun, odbacio je  sve navode i tražio odštetu za klevete. 

Johnny Depp court case
1/11

Heard je tvrdila kako ju je Depp optuživao za afere s drugim glumcima i da je bijesnio od ljubomore što je završavalo nasiljem. Par se rastao 2017. nakon 15 mjeseci burnog braka. U postupku razvoda, Amber Heard povukla je tužbu za obiteljsko nasilje protiv Deppa koji joj je uplatio sedam milijuna dolara, a ona ih je proslijedila u humanitarne svrhe.

 Odmah po objavi presude, kompanija je u službenom priopćenju navela kako je The Sun uvijek branio žrtve obiteljskog nasilja i to tijekom više od 20 godina. 

- Žrtve obiteljskog nasilja nikada ne smiju biti ušutkane, zahvaljujemo sucu koji je pažljivo uzeo u obzir naše dokaze te zahvaljujemo Amber Heard na hrabrosti pri davanju iskaza na sudu, soji u priopćenju.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Svedo
17:35 02.11.2020.

dobar glumac ali kako svi bogati griješiju, imao je svoj otok sa svime i sve skockal porezu a tko nebi pukel dok mu se bivša tucala sa drugima pa tko ju nebi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije