Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tanja nego ikad

Mršavija sam 30 kilograma, ali i dalje mi govore da sam debela

kelly osbourne
pixsell
20.10.2012.
u 15:11

Kelly Osbourne se požalila kako unatoč savršenoj liniji i dalje sluša neumjesne komentare na račun svoje kilaže.

Izmoždena od tulumarenja, opijanja i uzimanja droge, Kelly Osbourne u prošlosti je često razmišljala o samoubojstvu.

 

– Probudila sam se jedan dan i poželjela da sam mrtva - rekla je Kelly i priznala da se često ponašala grozno prema drugima, ali onda je napustila London i u Los Angelesu otišla na odvikavanje. Vjeru u život vratile su joj ljubav i dijeta zahvaljujući kojoj je do danas smršavjela trideset kilograma.

 

– Najsmješnije je to što mi ljudi i dalje govore da sam debela - kaže kćer Ozzyja Osburnea zaljubljena u kuhara Matthewa Mossharta uz kojeg je stekla samopouzdanje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
23:50 22.10.2012.

opet "sloboda govora" u hrvatskoj...dakle, za razliku od 99% citatelja osobno cesto vidam doticnu, i da, izgleda debela...tako je gradena, i da ima anoreksiju opet bi izgledala debela...uzrok? proucite biografije roditelja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije