Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala kako se koristi

Mojmira Pastorčić u emisiji isprobala kućni test za koronu i otkrila rezultate: Epruvetica se mućka 10 puta

Foto: RTL
1/5
27.05.2021.
u 09:20

U hrvatske ljekarne stižu kućni testovi, a Pastorčić je pred kamerama pokazala kako se koriste. Mojmira je u emisiji isprobala test na slinu, koji uskoro dolazi, ali nije pokazala onaj koji se radi stavljanjem štapića u nos.

Voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić uživo se u emisiji testirala na koronu.

Foto: RTL/Screenshot

Naime, u hrvatske ljekarne stižu kućni testovi, a Pastorčić je pred kamerama pokazala kako se koriste. Mojmira je u emisiji isprobala test na slinu koji uskoro dolazi, ali nije pokazala onaj koji se radi stavljanjem štapića u nos. 

Foto: RTL/Screenshot

"Sad ćemo taj test odmah testirati. Dakle ovaj na slinu ne možete kupiti već sutra, ali moći ćete skoro. Dakle ovo je reagens, u njega treba pljunuti, pa da baš ne prikazujemo hračkanje na televiziji. Epruvetica se mućka ovako polako 10 puta. Sve je u zglobu i onda sve to nakapamo na test. I čekamo. Čekamo 15 minuta. Dakle crtica pokazuje da nisam pozitivna na koronavirus. Jedini je problem kod ovog rezultata što s njim ne možete preko granice, niti se ukrcati na avion. On vam služi da znate jeste li negativni i pozitivni. E sad, ako ga napravite u poliklinici ili u prisustvu medicinske sestre, kao što sam učinila ja – tada vam se rezultati priznaju. Malo zbunjujuće, ali testovi su barem stigli" objasnila je voditeljica u RTL-ovu Direktu

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

Komentara 11

DU
Deleted user
10:11 27.05.2021.

Nitko Nece napomenuti da u Austriji svi imaju pravo na pet testova mjesecno na trošak ZO... Nasi racunaju na dobru zaradu na prestrašenim ovcama kojima ce preporuciti najmanje tri testa dnevno da budu sigurni.

JO
jorgen
09:51 27.05.2021.

Mojmira, daj se primi ozbiljnog posla. Umjesto da ljudima pokazuješ kako pljunuti na komad plastike, zašto se ne baviš stotinama tema koje su daleko bitnije za RH? Lakše ovako, jel, uhvatiti se onoga što je popularno? Red korone, red Plenkovića vs. Milanovića, pa opet red korone - i popuni se prostor emisije. A stotine drugih, kritičnih, događaja i problema ostaju neotkriveni. Ispod radara. Uostalom, to i je cilj, zar ne? Subverzija fokusa javnosti.

Avatar robil
robil
10:14 27.05.2021.

Ti testovi se ionako neće priznavat kao relevantni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije