Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jovica Ćiritović:

'Moja Nikolina je nosila tange, a ljudima se učinilo da je gola'

Nikolina Cvek fešta Petrova
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
07.08.2018.
u 11:25

Osim cajki, Cvek na koncertima izvodi i hitove Jelene Rozge i Lidije Bačić, koje su joj najdraže pjevačice.

Nikolina Cvek (26), najpoznatija po sudjelovanju u showu ‘Ljubav je na selu’, želi ostvariti pjevačku karijeru i ima koncerte diljem Hrvatske. Nakon nastupa u Virovitici malo se opustila i zaplesala na pozornici, piše 24 sata.

U jednom trenutku se bacila na pod i počela izvijati, a jedan od njenih brojnih obožavatelja taj je ples zabilježio kamerom. Nikolina je pokazala i da zna ‘twerkati’. Ipak, njezin dečko Josip Ćiritović (34), poznatiji kao Jovica, tvrdi da nije bila gola.

- Moja Nikolina nosila je tangice. Ljudima se učinilo da je gola. Ona si to nikad ne bi dopustila - poručio je Jovica. 

Osim cajki, Cvek na koncertima izvodi i hitove Jelene Rozge i Lidije Bačić, koje su joj najdraže pjevačice. 

- Mene cijeli Zagreb poznaje jer stalno negdje nastupam - pohvalila se nedavno Nikolina koja je odlučila osvojiti i ostatak Hrvatske. Dodala je i kako se rado druži sa svojim fanovima i da joj je drago što uživaju u njenim hitovima.

Komentara 43

MA
Majur
12:14 07.08.2018.

Koliko pokvaren moraš u duši biti,da bi na ljudima ograničenih intelektualnih sposobnosti zarađivao i vodio ih okolo,kao cirkus ljude sa deformacijama prije 100g...odvratno fuuuuujjjjjj.

ZV
Zvonimir0987
13:44 07.08.2018.

mislim da bi za ovo netko trebao ozbiljno odgovarati, jer na ovaj način iskorištavati bolesnu osobu je morbidno i pokvareno

BE
BeroII
12:31 07.08.2018.

Ajmo pokazati malo humanosti, ajmo pokrenuti akciju skupljanja novčanih sredstava za dotičnu, a u svrhu kupnje ogledala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije