Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužba zbog klevete

Modni mačak svjedočio na sudu protiv bivše pjevačice ET-ja: Nije bilo mobinga

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
19.09.2018.
u 16:18

Osnivač grupe ET Adonis Ćulibrk i njegova supruga Katarina Kolar tužili su bivšu pjevačicu Saru Elenu Menkovsku zbog klevete

Kad sam pred menadžericom spomenula da mi se sviđa jedan dečko, brzo me poklopila odgovorivši mi da mi ne pada na pamet naći si dečka jer imam previše obaveza s grupom.

Boytronic se obvezao da će mi za svaki nastup platiti 500 eura bruto na račun, a ukupno mi je za sve moje nastupe platio 3200 kuna i to na ruke - dio je optužbi koje je bivša pjevačica ET-ja Sara Elena Menkovska (28) prije dvije godine izrekla na račun Adonisa Ćulibrka Boytronica koji je jedan od osnivača grupe ET i njegove supruge Katarine Kolar koja je ujedno i menadžerica grupe.

Boytronic i Katarina Kolar tužili su bivšu pjevačicu i njezinu majku zbog klevete, a u postupku koji je trenutno u tijeku u srijedu je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu svjedočio stilist Marko Grubnić.

– Nema riječi o tome da je bilo mobinga od strane Boytronica i njegove supruge. Nije bilo trzavica. Dopuštali su i više nego što su trebali, a smatram kako sam ja relevantna osoba da to zaključim jer sam vrlo dobar psiholog koji je tolike godine radio s ljudima. Oni nisu nikoga maltretirali - kazao je Grubnić na sudu.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Apsalar
Apsalar
16:23 19.09.2018.

Mobing provodi VL jer uopće piše o ovom polusvijetu i njihovim "problemima", "uspjesima" i "životnim filozofijama". Mogu li čitatelji tužiti VL za mobing?

PA
pan-am
16:39 19.09.2018.

Ovaj tekst i slični njemu pokazuju koliko je večernjak ozbiljna novina,ista priča i s hrt-om!!!

Avatar JustinCase69
JustinCase69
16:25 19.09.2018.

Kakav cirkus i farsa u tri p.m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije