Naslovnica Showbiz Estrada

Modni mačak svjedočio na sudu protiv bivše pjevačice ET-ja: Nije bilo mobinga

Osnivač grupe ET Adonis Ćulibrk i njegova supruga Katarina Kolar tužili su bivšu pjevačicu Saru Elenu Menkovsku zbog klevete
19. rujna 2018. u 16:18 9 komentara 2406 prikaza
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/11

Kad sam pred menadžericom spomenula da mi se sviđa jedan dečko, brzo me poklopila odgovorivši mi da mi ne pada na pamet naći si dečka jer imam previše obaveza s grupom.

Nova uloga Omiljena radijska voditeljica ima novi posao: Sretna sam što se mogu izraziti

Boytronic se obvezao da će mi za svaki nastup platiti 500 eura bruto na račun, a ukupno mi je za sve moje nastupe platio 3200 kuna i to na ruke - dio je optužbi koje je bivša pjevačica ET-ja Sara Elena Menkovska (28) prije dvije godine izrekla na račun Adonisa Ćulibrka Boytronica koji je jedan od osnivača grupe ET i njegove supruge Katarine Kolar koja je ujedno i menadžerica grupe.

Život poslije showa Jelena i Kristina: Zajedno smo izgubile 80 kg bez gladovanja

Boytronic i Katarina Kolar tužili su bivšu pjevačicu i njezinu majku zbog klevete, a u postupku koji je trenutno u tijeku u srijedu je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu svjedočio stilist Marko Grubnić.

Nakon 10 godina Lana Banely se oglasila o svom odlasku s HRT-a

– Nema riječi o tome da je bilo mobinga od strane Boytronica i njegove supruge. Nije bilo trzavica. Dopuštali su i više nego što su trebali, a smatram kako sam ja relevantna osoba da to zaključim jer sam vrlo dobar psiholog koji je tolike godine radio s ljudima. Oni nisu nikoga maltretirali - kazao je Grubnić na sudu.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Mobing provodi VL jer uopće piše o ovom polusvijetu i njihovim "problemima", "uspjesima" i "životnim filozofijama". Mogu li čitatelji tužiti VL za mobing?

 • pan-am:

  Ovaj tekst i slični njemu pokazuju koliko je večernjak ozbiljna novina,ista priča i s hrt-om!!!

 • Avatar JustinCase69
  JustinCase69:

  Kakav cirkus i farsa u tri p.m