Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

Omiljena radijska voditeljica ima novi posao: Sretna sam što se mogu izraziti

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
19.09.2018.
u 08:17

Ivanu Mišerić gledat ćemo na HRT-u u ulozi voditeljice emisije PopRock.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić čiji glas svakodnevno uveseljava slušatelje Otvorenog radija ovog je tjedna započela novu avanturu i postala voditeljica HRT-ove emisije PopRock .

Iako je mnogi najviše prepoznaju s radija, Ivani ovo nije prvi put pred malim ekranima jer je svojedobno radila na Z1 televiziji. PopRock je informaciju objavio na Instagramu, a Ivana nam je rekla kako je sretna što opet radi nešto vezano za glazbu koju voli i koju živi.

Dodala je kako joj je drago što je super ekipa, živo je – studio je pun ljudi – što voli jer je dobra atmosfera, puno se smiju. Kaže i kako je sretna što nije ništa sterilno, plastično ni kruto, nego nekako sve teče, što joj se sviđa i to joj je dosta bitna komponenta jer je navikla na “light” program. Napomenula je da joj je bitno da nema stroge okvire kojih se mora držati.

– Sretna sam što se mogu izraziti, izbaciti van ono što mi je unutra. Bitno mi je da imam neku svoju slobodu – naglasila je, te dodala:

– Razgovaramo o glazbi, puštamo glazbu, domaću glazbu koju volim, a od gostiju očekujemo etablirana imena i mlade bendove, što je super jer se oni mogu promovirati i pokazati što znaju.

Pogledajte gdje su i što sada rade nekad poznate TV voditeljice i urednice

Komentara 11

UJ
ujo41
09:18 19.09.2018.

prvo ju nahranite

PI
pimnpekpeka
09:22 19.09.2018.

omiljena??? WTF?

SP
spremni0
08:48 19.09.2018.

Omiljena???? Kome...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije