Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Jelena i Kristina: Zajedno smo izgubile 80 kg bez gladovanja

Jelena Putnik u show "Život na vagi" je ušla sa 112,9 kg, a sada ima oko 66- 67 kg, a Kristina Čopec ušla je sa 104,7 kg, a sada ima oko 72 - 73 kg.
19. rujna 2018. u 13:54 5 komentara 27250 prikaza
Pogledajte galeriju 1/4

Jelena Putnik u drugu sezonu “Života na vagi” ušla je s 112,9 kilograma, a Kristina Čopec s 104,7 kilograma. Njihovu transformaciju pratili smo u emisji i po izlasku iz showa.

Gorica Popović Glumica iz 'Boljeg života' otvoreno o odnosu hrvatskih i srpskih glumaca

Jelena je imala 67,7 kg, a Kristina s 94,6 kilograma. Nakon showa djevojke se nisu vratile starim navikama, štoviše počele su zajedno trenirati. Jelenu i Kristinu uhvatili smo taman prije zajedničkog treninga, a Kristina nam objašnjava kako joj nije bilo teško pridržavati se onog što je naučila u “Životu na vagi”, a i njeni ukućani su prigrlili nove navike.

ŽIVOT NA VAGI Alen izgubio čak 11,7 kilograma u tjedan dana i oborio rekord

- Sada jako pazim na deklaracije na hrani koju kupujem, ne jedem gotovu hranu niti hranu punu aditiva, a šećer sam izbacila skroz kao i slastice jer sam prije bila ovisna o slatkome. Prehrana mi je sada bazirana na proteinima i treniram dva puta dnevno. Moje navike su se totalno promijenile - kaže nam Kristina.

 | Autor :

Da mora promijeniti stil života shvatila je kad je počela osjećati zdravstvene tegobe i kad joj je tlak postao visok.

- Nisam se htjela dovesti u situaciju da jedan dan zbog svog narušenog zdravlja budem na teret mojim kćerima i to je bio jedan od motiva da se prijavim u  show - kaže nam Kristina. Sada je, veli, u top formi i kilaža joj varira između 66-67 kilograma i poznanici je često ne mogu prepoznati na ulici koliko se transformirala.

BORBA ZA GLEDANOST Nova TV serijom 'Na granici' obara rekorde

- Osjećam se kao da mi je 25 godina, opet mi se vratila stara energija - zadovoljno govori. Jelena kaže kako su je motivirali rezultati koje je postigla u showu i nije joj bio problem nastaviti s treningom i nje kilaža sada varira oko 72-73 kilograma. Na naše pitanje što kaže onima koji kritiziraju ovakav show i misle da se na ovaj način natjecateljima još više ugrožava zdravlje, Jelena kaže:

Lucija Šarić Lucija iz 'Života na vagi' odgovara na kritike o luksuzu u kojem živi

- Mogu ih samo pitati misle li da je zdravo imati stotinu i nešto kilograma? Ni u jednom trenutku naše zdravlje nije bilo ugroženo i stalno se vodila briga o našem zdravlju i nismo gladovali kao što mnogi misle, a nakon showa moja krvna slika i tlak su super - kaže Jelena.

Zajedno s Kristinom i dalje surađuje s trenericom Sanjom Žuljević i smišljaju programe kako i drugima pomoći u postizanju forme i gubitka kilograma. 

 

psina
BLISKI SUSRET
Rijedak prizor u moru kod Istre: Ribar snimio drugu najveću živuću ribu na svijetu
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji