Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li je se?

Mnogima je u djetinjstvu bila omiljena glumica, no onda je uništila reputaciju i karijeru, a sada se vraća

Foto: Profimedia
1/7
15.06.2021.
u 07:00

Već neko vrijeme se čini da se glumica potpuno povukla, te da se više ne želi pojavljivati ni u filmovima, a ni serijama. Posljednji visokobudžetni film u kojem je imala ulogu bio je The Canyons u kojem je uz nju glavnu mušku ulogu imao i bivši glumac filmova za odrasle, James Deen.

Lindsay Lohan dobila je glavnu ulogu u najnovijoj romantičnoj komediji na Netflixu. Film još nema službeni naziv, ali poznato je da će na toj streaming platformi biti prikazan već ovog Božića

Već neko vrijeme se čini da se glumica potpuno povukla, te da se više ne želi pojavljivati ni u filmovima, a ni serijama. Posljednji visokobudžetni film u kojem je imala ulogu bio je The Canyons u kojem je uz nju glavnu mušku ulogu imao i bivši glumac filmova za odrasle, James Deen. Uradak redatelja Paula  Schradera nije dobro prošao kod publike ni kritike, no priznali su da je Lohan bila jedina svjetla točka cijelog projekta. 

Netflix inače mnogo ulaže u produkciju filmova za božićne praznike, te su neki od njih brzo postali i klasici. Zbog toga postoji velika šansa da će se Lindsayina sudbina potpuno promijeniti.  

Naime, mnogi ju često navode kao primjer najskandaloznije Disneyeve dječje zvijezde

Svi smo je zavoljeli nakon uloge u filmu „Zamka za roditelje“, a nastavila je glumiti u popularnim tinejdžerskim uspješnicama kao što su „Šašavi petak“ i  „Opasne djevojke“ koji su je vinuli u zvijezde.  Nažalost, Lohan je sada poznata po čestim odlascima na rehabilitaciju i problemima s narkoticima. Da se drogirala priznala je i u realityju o svojem životu, te u intervjuu s voditeljicom Oprah Winfrey kazala kako je kokain uzimala samo 10 do 15 puta. 

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije