Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO PR MENADŽER

Šok za pjevačicu: Netko je upao u Severinin stan u Zagrebu

Foto: Instagram screenshot
1/19
14.06.2021.
u 19:57

Pjevačica već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotografije s Maldiva.  Kojić još uvijek  nije otkrila s kime je otišla na odmor i kada su fotografije snimljene.

Netko je upao u stan pjevačice Severine Kojić u Zagrebu. Vijest su nam potvrdili iz Severinina tima. 

"Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju. Hvala na razumijevanju," rekao nam je Davor Grgin, Severinin PR menadžer. 

Neslužbeno se može čuti i da su dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu

Podsjetimo, pjevačica već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuje fotografije s Maldiva.  Kojić još uvijek  nije otkrila s kime je otišla na odmor i kada su fotografije snimljene. Naime, iza pjevačice je, kao i iza brojnih njezinih kolega, izazovna godina u kojoj im je, zbog pandemije, bilo nemoguće održavati koncerte, ali i putovati na odmore na egzotična mjesta.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 14

SO
sohnahoakasaa
20:11 14.06.2021.

Njoj uvek neko u nekaj upada. Daj više....

KO
Kološanin
01:43 15.06.2021.

Seve je preko društvenih mreža danima obavještavala lopove da joj je stan prazan jer je ona na Maldivima. Šokirala ju je vjerojatno činjenica da netko ipak prati njene objave.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:50 15.06.2021.

Sve mi se čini da ćemo opet uživati u pronađenom novom video uratku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije