Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP REFERENCE

Milanović na današnjoj pressici pokazao da osim Let 3 voli i ska glazbu: 'E to je moja poruka!'

Zagreb: Zoran Milanović održao govor nakon odlikovanja sindikalista
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
29.04.2022.
u 16:01

Na pitanja kako će se postaviti na summitu u Madridu na kojem će se raspravljati o ulasku u Švedske i Finske u NATO, predsjednik je odgovorio - E to je moja poruka! A message to you Rudy!

Nije tajna kako su konferencije za novinare predsjednika Zorana Milanovića postale poput pravih stand-up comedy nastupa, u kojima predsjednik kao iz rukava izbacuje šale i pošalice, ali i reference iz pop kulture.

Podsjetimo, Milanović je tako prije mjesec dana referirajući se na pad letjelice u Zagrebu spomenuo album "Bombardiranje Srbije i Čačka", grupe Let 3, a danas je pokazao i kako voli ska glazbu. 

Na pitanja kako će se postaviti na summitu u Madridu na kojem će se raspravljati o ulasku u Švedske i Finske u NATO, predsjednik je odgovorio: 

- E to je moja poruka! A message to you Rudy! Ja sam protiv toga, a mogu li to blokirati na summitu? Vjerojatno ne mogu. Nisam siguran da je potrebno da sve zemlje budu suglasne - kazao je Milanović i opet prozvao vladu. "A Message To You Rudy" pjesma je koju je 1967. godine snimio britansko-jamajkanski ska glazbenik Dandy Livingstone, no puno je poznatija obrada iz 1979., kojom je grupa Specials ušla u top 10 na britanskoj top listi. 

Da predsjednik voli  kulturu pokazao je u još jednom odgovoru kada je ministra Grlića-Radmana nazvao "Jesenjinom" i "zločestom Mary Poppins", a na kraju pressice sjetio se i Trumpa i njegove čuvene izjave "I Was a Business Man Doing Business" ("Bio sam samo poslovni čovjek koji je radio"). Riječ je o citatu kojeg je Trump rekao na posljednjoj debati prije predsjedničkih izbora 2020. godine, a na internetu se od tada često koristi kada se govori o apsurdnim poslovnim pothvatima. 

VIDEO: Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Jopa
Jopa
16:21 29.04.2022.

Let 3? Bljak za vidjeti a bome i za slušati...

PO
pole
16:10 30.04.2022.

A ENI-ce i partyje po Biviju sa Švabom, više ne voli...

DU
Deleted user
17:01 29.04.2022.

Niti može niti ima razloga gosp. Milanović da blokira ulazak Swe i Fin u NATO. Ruske provokacije iznad švedskog neba i podmornice u blizini švedskih obala dolile su vatru na dugogodišnje želje desničara da pristupe NATO-u i da imaju Amerikuu za glavnog savjetnika. Sada i socijalisti pod pritiskom ostalih partija traže spas u Aliansi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije