Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni glazbenik

Mišo Kovač završio u bolnici: Javila nam se kći Ivana i otkrila njegovo zdravstveno stanje

Foto: Instagram
1/20
28.11.2023.
u 12:22

Mišo Kovač završio je u bolnici zbog povišene tjelesne temperature, a njegova kći Ivana otkrila nam je kako se on osjeća.

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - govori nam glazbenica Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača koji je hospitaliziran zbog povišene tjelesne temperature. Glazbenik je sinoć kolima Hitne pomoći završio u KBC-u Split, a trenutno se nalazi na odjelu pulmologije. U kratkom telefonskom razgovoru Ivana je zvučala vrlo smireno i uvjerila nas u to da nema mjesta za brigu. 

 


Podsjetimo, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako veselili.

 

VEZANI ČLANCI:


- Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata - jednom prilikom je poručio Mišo Kovač.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
14:23 28.11.2023.

Drži se legendo i pozdrav sa istoka HR

DU
Deleted user
14:14 28.11.2023.

Zaboravio je koliko ima godina i dijagnoza i tu se sve krije!!!!

AN
AnimaTor
14:38 28.11.2023.

A di je Ona famozna žena s kojom je otišao u Španjolsku ? Ta ga je finaciski pošuljala do kraja. Tako da se htio i ubiti. Samo o "pravim" ženama se piše. A krive ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije