Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila kći

Mišo Kovač je izašao iz bolnice: 'Hvala svima na brizi, osjeća se dobro'

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
26.10.2021.
u 20:02

On je naime, prije nekoliko dana završio na Odjelu za plućne bolesti u KBC Split, no njegova kći Ivana Kovač umirila je obožavatelje te otkrila kako se njezin tata osjeća dobro.

Legendarni glazbenik Mate Mišo Kovač izašao je iz bolnice. On je naime, prije nekoliko dana završio na Odjelu za plućne bolesti u KBC Split, no njegova kći Ivana Kovač umirila je zabrinute obožavatelje, te otkrila kako se njezin tata osjeća dobro. 

- Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem - kazala je sada Ivana za Dalmatinski portal.

Ivana je ranije podijelila još nekoliko detalja o njegovom zdravstvenom stanju. 

 - Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: "Mala, je l' sve dobro ispalo?", i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je - rekla je Ivana za Slobodnu Dalmaciju. Ivana je rekla kako se i ona već danima bori s upalom pluća i rekla je kako nema koronavirus, kao što ni njezin otac nema koronavirus.

- Ne, nemam koronu, kao što ni tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna - poručuje pjevačica. Mišo Kovač nedavno je u Podstrani snimio spot za svoju pjesmu "Čuvajte mi pismu" s albuma "Budi čovjek dobre volje" iz 1999. godine, a njegova kćer Ivana kaže kako Mišo ne planira nastupe u skoroj budućnosti.

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža "Košulja plava" ili "Za dobra stara vremena": "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

 

Komentara 1

DU
Deleted user
20:22 26.10.2021.

Niste napisali šta reka.....da ga sram šta je šibenčanin.A mi,šibenčani njemu:on je splićanin,mandrilo i Jajdukovac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije