Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješni poduzetnik

Nakon partijanja u ekskluzivnom noćnom klubu mladi milijarder (33) se srušio i preminuo

Foto: Društvene mreže
1/4
26.10.2021.
u 17:00

Vivek Chadha je 2017. godine osvojio nagradu 'Zvijezda u usponu' kao priznaje za svoj rad, a nakon što je diplomirao građevinarstvo sa svojim ocem osnovao je Nine Group, kompaniju koja je postala jedna od najvećih privatnih tvrtki u Velikoj Britaniji s 18 hotela diljem zemlje i preko 800 zaposlenih.

Mladi milijarder Vivek Chadha (33) srušio se u stanu u središtu Londona u ranim jutarnjim satima u nedjelju nakon tulumarenja u ekskluzivnom londonskom noćnom klubu Annabel's i samo osam tjedana nakon raskošnog vjenčanja sa Stuttee Chaddha (29). 

Glamurozna ceremonija održala se u hotelu JW Marriott Grosvenor House, a slavlje je trajalo punih tjedan dana. Vivek je vodio kompaniju Nine Group koja ima nekoliko hotela poput London 02 Arene i Holiday Inna i puba Halt & Pull. Nedavno su sklopili unosan ugovor s lancem restorana Pizza Hut, a bio je bio povezan s članovima konzervativne stranke, Theresom May i Davidom Cameronom.

-U šoku sam, nema riječi koje bi opisale što se dogodilo. Vjenčali smo se prije osam tjedana, bilo nam je predivno, a sada se moram boriti s gubitkom ljubavi svog života. Srce mi je slomljeno- rekla je udovica za Daily Mail.

-Doći će vrijeme kada ćemo mu odati počast, ali trenutno je još prerano za nas. Previše nas boli- dodala je njegova majka Jasbir, a iako se još ne zna točan uzrok smrti, prijatelji su otkrili su otkrili da prva izvješća ukazuju na srčani udar.

Foto: Društvene mreže

Inače, Vivek je 2017. godine osvojio nagradu 'Zvijezda u usponu' kao priznaje za svoj rad, a nakon što je diplomirao građevinarstvo sa svojim ocem osnovao je Nine Group, kompaniju koja je postala jedna od najvećih privatnih tvrtki u Velikoj Britaniji s 18 hotela diljem zemlje i preko 800 zaposlenih.

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija  

Ključne riječi

Komentara 6

CR
CrniP
18:01 26.10.2021.

Hm, dakle ostala je vesela udovica....

PV
prcko.vita
17:45 26.10.2021.

Jel se zna koliko milijardi će ponijeti sa sobom na onaj svijet? Da li će imati kakvu vezu kod one rečenice iz Biblije: lakše je devi kroz iglenu ušicu proći nego bogatašu ući u kraljevstvo Božje??? Ili na onom svijetu ne igraju veze i poznanstva ništa?

Avatar Ena4444
Ena4444
07:54 27.10.2021.

Viveku je možda previše ušlo u nos!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije