Naslovnica Showbiz Zvijezde

Milan Popović: Aleksandar je ista Severina, imaju sasvim iste oči

– Ja sam u jednom trenutku ipak prešao u drugu sobu. Zašto ja moram ustajati i buditi se? Pa neću ga valjda ja dojiti – našalio se biznismen.
01. lipnja 2012. u 11:40 1 komentara 257 prikaza
severina
Foto: pixsell

Nakon napisa srpskih medija da se Severina (40) vratila u Split k majci jer njezinu zaručniku smeta plač tromjesečnog sina Aleksandra, srpski ''kralj bakra'' Milan Popović demantirao je napise da se nije naviknuo na proširenje obitelji.

– Kako mi može smetati plač rođenog sina? Ja jedva čekam da se on probudi, da raste pored mene. Kakvo bježanje i priče da sam zbog njega pobjegao iz našeg stana u Beogradu? Ne znam kako se to bježi od ljudi koje voliš. Stvarno svašta. Severina je fantastična majka. Mene to uopće nije iznenadilo, znao sam da će tako biti – rekao je Milan Popović (46) za srpski Puls.

Dodaje da je s njim i Severinom sve u redu i da njihova veza nije u krizi.

– Ona je sada s našim sinom u Zagrebu, s majkom, a kada ih poželim vidjeti, ja sam tamo za 35 minuta. Apsolutno sudjelujem u odgoju svog djeteta – izjavio je Milan.

Priznaje da nemaju dadilju za malenog koji spava s njima u sobi te da se u jednom trenutku ipak prebacio spavati u drugu sobu.

– Ja sam u jednom trenutku ipak prešao u drugu sobu. Zašto ja moram ustajati i buditi se? Pa neću ga valjda ja dojiti – našalio se biznismen.

Dodaje da maleni Aleksandar više sliči pjevačici.

– Ma, ista je Severina! Te su oči potpuno njene, nema što. Tako obično bude, sinovi uvijek nalikuju na majke – kaže biznismen.

Kaže da se Severina i on nisu odlučili živjeti samo u Beogradu i da zbog toga njihova veza nije u krizi.

– Severina i ja idemo tamo gdje nam se u tom trenutku hoće. Zbog posla ja ne mogu non-stop biti tamo gdje je ona, a ona, naravno, to razumije. Uostalom, i ona ima svoj posao. Ode na turneje, na koncerte, i što onda da kažem? Mi se savršeno razumijemo oko takvih stvari. U našoj vezi nema nikakve krize – rekao je Milan.

Bio je na porođaju, a kaže i da se Seve do posljednjeg trenutka opirala izazivanju umjetnih trudova.

– Severina je imala osjećaj da ne treba pristati na te prijedloge. Bio sam na porođaju, ali ne zato što je ona bila razmažena trudnica koja je to zahtijevala nego zato što sam ja na tome inzistirao – priznao je biznismen.

Elipso