Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO JOJ NEDOSTAJE

Mia Begović emotivnom se porukom prisjetila pokojne sestre: 'Užasavajući osjećaji praznine...'

Foto: PIXSELL
1/9
08.07.2021.
u 14:34

"Umjesto rođendanskih svijeća, palim ti lampione svjetla u vječnosti. Grlim te dušom ljubavi", napisala je Mia pokraj fotografije posljednjeg Enina počivališta na zagrebačkom Mirogoju.

Glumica Mia Begović na svom se Facebook profilu prisjetila pokojne sestre Ene koja bi danas slavila 61. rođendan. 

"Užasavajući osjećaji praznine i nedostajanja lome  krhki privid prisutnosti. Umjesto rođendanskih svijeća, palim ti lampione svjetla u vječnosti. Grlim te dušom ljubavi", napisala je Mia pokraj fotografije posljednjeg Enina počivališta na zagrebačkom Mirogoju. 
Begović je odmah dobila brojne podrške Eninih poštovatelja koji su napisali koliko im nedostaje glumačka diva. 

"Draga Mia, tebi zdravlja, snage i volje da živiš ovaj život dalje i da čuvaš Eninu ljepoticu da si uvijek za nju tu, a našoj ljepotici Eni neka joj svjetlost vječna svijetli i neka anđeli je čuvaju, nedostaje svima", samo je jedan od komentara. 

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, Ena Begović izgubila je život 2000. godine u stravičnoj prometnoj nesreći na otoku Braču. Tog kobnog dana, na Veliku Gospu, Ena je sa suprugom, poduzetnikom Josipom Radeljakom, njegovim sinom Leom iz prvog braka s glumicom Bebom Lončar, svojom majkom Terezom te jednoipolmjesečnom kćerkicom Lanom iz vile u Supetru krenula u posjet prijatelju Stipici Kalogjeri. Na kraju je to bilo njezino zadnje putovanje. U mjestu Splitska Leo Radeljak odlučio je ocu prepustiti vožnju terenca Grand Cherokee nakon što je zakačio kamen i razbio maglenku. Zaustavili su se na uzbrdici i obojica su izišla iz automobila koji je počeo nekontrolirano kliziti unatrag pa su iz automobila pokušale izići Ena i Tereza s Lanom. Terenac je završio u provaliji i prignječio Enu.

Tada 40-godišnjoj Eni, nažalost, nije bilo spasa, ozljede su bile preteške i ubrzo je preminula. Njezina 65-godišnja majka zadobila je višestruke ozljede po ruci i ramenu, a malena Lana završila je u bolnici.

Josip Radeljak i njegov sin Leo nisu bili ozlijeđeni. Hrvatska je nakratko utihnula doznavši tužnu vijest o odlasku jedne od najvećih domaćih glumica, a potom su uslijedili mjeseci i godine istrage i sudske rasprave te brojni novinski napisi o tome tko je kriv za nesreću i je li riječ o tvorničkoj pogrešci na automobilu. Suđenje je trajalo sve do 2007. kada je Leo Radeljak oslobođen krivnje za ubojstvo iz nehaja te je odlučeno da je nesreću prouzročio neispravan mjenjač na džipu.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije