Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo gdje su za Božić

Meghan i Harry opet su neposlušni i molba kraljice im ne znači puno

Foto: PA/Pixsell
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.12.2019.
u 07:00

Sa sinom Archiejem vojvoda i vojvotkinja od Sussexa Božić će provesti u Kanadi.

Britanski princ Harry i supruga Meghan ove godine ne slave Božić s kraljicom Elizabetom II., već će ga provesti u Kanadi sa sinčićem Archiejem, rekla je njihova glasnogovornica.

Iako su britanski mediji jučer prenijeli informaciju kako je kraljica tražila od Meghan i Harryja da se vrate kući svojim dužnostima i da proslave Božić s obitelji kako bi popravili narušenu sliku o kraljevskoj obitelji, ali par očito odbija poslušnost kraljici. 

Harry i Meghan su uzeli produženi dopust od kraljevskih obveza nakon što su u jednom dokumentarnom filmu u listopadu iznijeli poteškoće zbog medijske izloženosti. Glasnogovornica je rekla da oni cijene "srdačnost kanadskog naroda i ljepotu okoliša".

"Vojvoda od Sussexa često posjećuje Kanadu, a vojvotkinja je tamo živjela sedam godina prije nego je postala članicom kraljevske obitelji", dodala je. Bivša glumica, Amerikanka Meghan Markel, živjela je u Torontu tijekom snimanja serije "Suits".

 "Princu Harryju, Meghan i Archiju želimo ugodan i miran boravak u Kanadi. Među prijateljima ste i uvijek ste dobrodošli", napisao je na Twitteru kanadski premijer Justin Trudeau.

1/10

U studenom je par najavio da će proslaviti Božić s Meghaninom majkom, Doriom Ragland, a ne s kraljicom (93) u Sandringhamu na istoku Engleske gdje kraljevska obitelj tradicionalno provodi božićne blagdane.

Princ Filip, suprug kraljice Elizabete II., također vjerojatno neće za Božić biti u Sandringhamu jer je u petak iz opreza hospitaliziran zbog upornih zdravstvenih problema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije