Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimio dokumentarac o njima

Novinar otkrio kakvi su Meghan i Harryju: Nije sve savršeno kada se kamere ugase

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.10.2019.
u 23:30

Tom Bradby otkrio je kako je sniman dokumentarac "Harry i Meghan: Afrička avantura" i kakvi su vojvoda i vojvotkinja privatno.

Tom Bradby u dokumentarnom filmu "Harry i Meghan: Afrička avantura" razgovarao je s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa i nakon što je film objavljen otkrio je svoje dojmove o Meghan i Harryju.

Cilj mu je bio napraviti dokumentarac o njihovom radu u Africi te o njihovim planovima za budućnost i brzo je stekao dojam kako nije sve tako divno kod ovog kraljevskog para. Prije snimanja naglasio im je kako će postavljati škakljiva pitanja i oni su pristali na to. - Dok smo snimali saznao sam da su prošli kroz puno toga i da su zaista ranjivi. Zato sam bio pažljiv i birao sam riječi koje koristim, a priču sam ispričao najbolje što sam mogao - rekao je Tom. Kaže kako je savjetovao princu da kaže svoju istinu javnosti koja ga često osuđuje.

- Kada Harryju postavite iskreno pitanje on će vam dati i iskren odgovor - kaže Bradby. Harry i Meghan u intervju su otvoreno govorili o tome kako se teško nose s pritiskom javnosti i lažima koje iznose britanski tabloidi.

-  S Harryjem pričam jako često i znam da stvari nisu savršene kada se kamere ugase - rekao je novinar. Osvrnuo se i na različit pristup medijima kod Harryja i Williama. 

- William je budući kralj i njegov pristup medijima je tradicionalan, a Harry i Meghan odlučili su se na drugačiji pristup - zaključio je Tom. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:25 25.10.2019.

Ovaj članak nema ni glavu ni rep, ..jedna tvrdnja pobija drugu a naslov je nešto treće, bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije