Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva čekaju

Matea i Louis Ibanez u seksi editorijalu uoči crkvenog vjenčanja

matea ibanez
Foto: Goran Matijašec
1/10
05.06.2015.
u 10:50

Matea i Luis, ponosni roditelji malog Thiaga, već su nekoliko godina u sretnoj vezi i oboje žele da im ovaj dan ostane u lijepom sjećanju

Nepune dvije godine otkako su svoje sudbonosno 'da' izgovorili u zagrebačkoj vijećnici, mladi bračni par Ibanez spreman je za stvaranje još jedne životne uspomene. Pred njima je crkveno vjenčanje, odnosno, po mnogima, najsvečaniji dan u životu. Da se jednako svečano, elegantno i profinjeno taj dan i osjećaju, pobrinuo se domaći brand 'Royal Bride'.

Upravo će iz njihovog asortimana Matea izabrati svoj primjerak unikatne vjenčanice, ručno sašivene od najfinijih materijala, raskošnih na izgled, a laganih na dodir.

Matea i Luis, ponosni roditelji malog Thiaga, već su nekoliko godina u sretnoj vezi i oboje žele da im ovaj dan ostane u lijepom sjećanju. Uoči vjenčanja snimili su modni editorijal. Matea nosi za tu prigodu posebno kreiranu vjenčanu haljinu, a Luis odijelo Royal Black.

>>Luis Ibanez: Matea je rodila, dobili smo sina

>>Luis Ibanez pred oltar odveo dugogodišnju djevojku

Komentara 1

U1
ursus_1212
08:51 06.06.2015.

A kad nestane eura otići će i ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije