Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljivo izdanje

Maskirana Severina snimljena kako izlazi iz Beton Hale u Beogradu i ulazi u bijeli kombi, otkriveno i što je radila ondje

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
1/9
10.02.2022.
u 08:34

Pjevačica je bila ležerno odjevena, na sebi je imala bež trenirku, a lice je potpuno sakrila tamnim sunčanim naočalama, crnom maskom i kapuljačom

Pjevačica Severina Vučković (49) sinoć je snimljena u potpuno neprepoznatljivom izdanju tijekom izlaska iz Beton Hale u Beogradu. Pjevačica je bila ležerno odjevena, na sebi je imala crnu jaknu i bež trenirku, a lice je u potpunosti sakrila tamnim sunčanim naočalama, crnom maskom i kapuljačom. Iz kluba je izlazila držeći pod ruku suradnika s kojim je stigla do bijelog kombija koji ih je čekao ispred ulaza. U njemu je bio i Severinin menadžer Tomica Petrović, a nakon što su se ukrcali zaputili su se dalje. 

Foto: Antonio Ahel/ATA ImagesPIXSELL
Iste večeri otkriveno je da je Severina u Beton Hali snimala novi spot. Prije dva mjeseca pjevačica se pohvalila kako je završila snimanje novog, 13. studijskog albuma koji bi trebao izaći uskoro.

"Završetak snimanja albuma obećala sam proslavit u Splitu… Naravski, uvik sve završava s janjetinom", napisala je tada pjevačica pored videa u kojemu je montirala lijepe trenutke s proslave s prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Beton Hala je u Beogradu jedna od najpopularnijih ugostiteljskih lokacija i sinonim za dobar provod, a o njoj se u posljednje vrijeme često pisalo u domaćim medijima jer je upravo na toj lokaciji posljednji put viđen nestali Splićanin Matej Periš (27) za kojim još uvijek traje potraga. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

 

 

Komentara 32

VJ
vjekoslavkatalina
08:54 10.02.2022.

sad cu otvoreno..ove me je cisto sramota sto je iz hrvatske..dno dna je ovo sto je napravila..nakon sto joj je sugradjanin nestao a bio je u ovom mafijasko krim cumezu..ona dodje ovdje se zabavljat i snimat...ne znam sto reci..nema ta obraza i morala a lazno prica da ima..ostani napokon tamo i vise se ne vracaj..tamo je tvoj pravi dom i otadjbina

GE
geler203
09:36 10.02.2022.

Ma nije valjda uklonila muhu s lica ili korigirala konačno čvalje.

DU
Deleted user
09:08 10.02.2022.

Opet ona po onome da je i loš PR dobar za karijeru. Ne razumijem je, naizgled je inteligentna osoba, ali stalno vuče sulude poteze, i na privatnom i na poslovnom planu. Ko neki poremećaj osobnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije