Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Martina šokirala publiku priznanjem da nije čula domaći hit: 'Nije me sram to reći'

Foto: Nova TV
1/39
13.11.2023.
u 11:01

U jučerašnjoj emisiji nastupio je i Dario Perković koji je izveo ''Žutu ružu' Željka Bebeka, a dio članova žirija prvi put je čuo ovu pjesmu.

U nedjelju je emitirana sedma audicijska emisija showa ''Supertalent'' u kojoj smo imali priliku vidjeti i jedan zlatni gumb, ali i neslaganje žirija oko nekih nastupa. Među njima svakako je bio nastup Darija Perkovića koji je ranije i nastupao s brojnim poznatim osobama. Dario je otkrio da je neko vrijeme proveo na estradi te da je surađivao sa Severinom i Vesnom Pisarović, a sada se povukao. 

– Imam 54 godine, mislio sam se i ranije prijaviti, ali sad me opet nešto primilo. To je ono kad starci polude, kad ste mi rekli da sam primljen, e onda sam bio na dijeti, i dandanas sam na dijeti. Svirao sam sa Severinom nekih osam godina, pa s Vesnom Pisarović, a onda sam to sve prekinuo. Sad sam osjetio potrebu da želim pjevati, negdje osjećam da bih mogao dogurati dalje, bez problema – rekao je Dario prije svoje izvedbe.

Nakon što je došao na pozornicu, zapjevao je pjesmu ''Žuta ruža'' od Željka Bebeka te digao publiku u studiju na noge. Oni su pjevali s njim i odlično se zabavili, a nisu svi članovi žirija dijelili njihovo oduševljenje. Maja je bila oduševljena njegovim nastupom.

– Rijetko kad nam netko dođe i pjeva klasičnu, zabavnu hrvatsku pjesmu. Na ovako jedan najnormalniji način kakav treba i biti, vidi se da znate pjevati, vidi se da ste to radili i prije sto godina. Na scenskom nastupu bi se trebalo poraditi, a izbor pjesme vraćanje je u neko staro dobro doba, meni je bilo super, a i publici – primijetila je Maja, no Martina se nije složila.

Foto: Nova TV

– Meni je ovo jako lijepa pjesma, koju sam, evo, prvi put čula – rekla je Martina i šokirala publiku ovim svojim priznanjem, ali i Maju.

– Nije me sram to reći jer još neki u žiriju su je danas prvi put čuli – rekla je Martina i pritom mislila na Fabijana.

– Ja se ne mogu složiti s Majom da je ova izvedba bila nešto vokalno, ne mogu se sjetiti što je rekla, bilo je narubno i vokalno i nevješto, i ja kao vokalistica nisam uživala – bio je Martinin komentar.

– Moram priznati da razumijem emociju koju ste donijeli, vidi se da volite pjevati, za pjesmu sam ja čuo – priznao je Davor, pa se Dariju ponovno obratila Maja pokušavajući istaknuti to što je čula među žirijem.

– Gospodin pjeva i više nego korektno, nije u redu, nemojte ljudi imati dvostruke kriterije – bunila se Maja protiv odluke svojih kolega. No, Dario ipak nije dobio prolaz, jer je od Martine i Fabijana dobio ''ne''.

VEZANI ČLANCI

Inače, u jučerašnjem showu nastupio je i Jovan Božin iz Kikinde koji je Maju vratio u sjećanja. Naime, nakon što je mladić krenuo objašnjavati gdje se nalazi Kikinda iz koje on dolazi, Maja je kratko poučila da zna gdje je.

– Moram vam nešto ispričati – rekla je Maja nakon toga, pa dodala: 

– Prvi dečko koji me ikad poljubio, doduše u obraz i bilo je na moru, ali to je tada bila velika stvar, bio je Bojan iz Kikinde – otkrila je Maja.

– Možda mu je to tata – našalio se Fabijan.

Nakon Jovanova nastupa, Maja se prisjetila da je njezinu sestričnu poljubio Milan iz Kikinde, Bojanov brat. Nakon toga je otkrila i da joj se Bojan potpisao u spomenar te da još pamti pozivni broj ovog mjesta. 

VIDEO Jasna Zlokić o Aleksandri Prijović

 

 

 

Komentara 3

AL
alkemičar
12:07 13.11.2023.

Nije mi simpaticna al u ovome je podrzavam domaca glazba koja se danas prizvodi i "hitovi" koji nisu hitovi stvarno su neslusljivi me zamjeram joj jer ni ja to ne slusam i nisam nikad cuo tu pjesmu niti zalim zbog toga. Domaca scena je cista tragedija.

DJ
djeri2023
12:42 13.11.2023.

Ova nazovi operna diva je isti tako izjavila da nikada ništa nije nacrtala,zanima me u koju školu je išla,gdje je odrasla...Osim što joj je tata bio poguranac u životu i karijeri,ovakvim izjavama samo pokazuje koliko je plitka

Avatar Idler
Idler
15:16 13.11.2023.

Dajte-najte, pa nit za onu Prijovičku ni ih preveč čulo, al barem bu pomogla otplačivat Arenu 😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije