Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva objava nakon dugo vremena

Oglasila se bivša supruga Borisa Novkovića: 'Kad imaš posla s narcisoidnom osobom'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/30
13.11.2023.
u 09:21

Manekenka Iris Volf ponovno je otključala svoj Instagram profil, a prva objava koju je imala bila je o narcisoidnim osobama

Manekenka Iris Volf dugi je niz godina imala zaključan profil na Instagramu na kojem je redovito dijelila fotografije svoje djece, a nedavno je odlučila otvoriti ga za javnost. Na njezinim objavama tako se, osim djece, mogu pronaći i fotografije njezinih prijatelja, druženja, kao i profesionalne fotografije njezinih modnih angažmana. No, lijepa Iris na društvenim mrežama koristi i mogućnost objave Storyja što je učinila i ovog puta. Volf je u svojoj prvoj objavi nakon što je otključala profil podijelila video o narcisoidnim osobama.

"Kad imaš posla s narcisoidnom osobom", pisalo je u videu koji je zapravo isječak iz spota za pjesmu ''Sometimes'', pjevačice Britney Spears.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Volf je karijeru modela započela u agenciji Midikenn. Proglašena je i najseksi Hrvaticom 2016. godine, a godinu prije bila je i druga pratilja Miss Zagreba i Zagrebačke županije. Tijekom 2017. i 2018. godine vodila je emisiju "Lotto Instant Win" zajedno s Tinom Katanić i Jelenom Katarinom Kapom.

Volf je i partnerica Borisa Novkovića s kojim je bila i u braku, a kraj braka pjevač je sam nedavno indirektno potvrdio. Naime, Novković je nedavno imao koncert u Lisinskom na kojem se pojavio bez vjenčanog prstena. Osim toga. kazao je za jedan medij i da je "od rastave prošlo četiri godine".

Glasine o njihovu razvodu kružile su dugo vremena, a zadnji put potaknuli su ih susjedi na zagrebačkom Maksimiru koji ih već neko vrijeme nisu vidjeli zajedno. 

VEZANI ČLANCI

 

Podsjetimo, Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. i dobili kćer Si i sina Nea. Par je 2020. već prebrodio jednu bračnu krizu, nakon čega su objavili da čekaju drugo dijete. Inače, Boris slovi za zavodnika pa s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima još dvoje djece – sinove Nou i Bonu. Pjevač iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkama svoje djece, bio je oženjen i glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić. Glazbenik dosad nije mnogo pričao o četvrtoj supruzi i njihovoj kćerkici. Tijekom pandemije neko vrijeme nije viđao sinove iz prethodnog braka, a s njihovom majkom je ostao, kako je objasnio, u odličnim odnosima.

VIDEO Jasna Zlokić o Aleksandri Prijović

 

Ključne riječi

Komentara 9

YE
yelloman
10:01 13.11.2023.

Takav je od srednje skole. Ja ga se sjecam iz Krizaniceve 80tih. Napuhanko kojem je bilo bitno samo staviti recku. Nikad se nije promijenio.

AN
AnimaTor
09:43 13.11.2023.

Kako ostavlja žene ili partnerice. Tako i ostavlja djecu. Pravi "poštar".

BO
BoljiSvijet
09:44 13.11.2023.

Odličan pjevač ali neodgovoran u roditeljstvu..svako može pogriješiti pri izboru kao mlad birajući krivu osobu..prvi put i drugi put..ali 5 ,6 put je znak da nešto duboko ne štima u toj osobi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije